Вхід | Реєстрація

У Пирятині провели День донора

У Пирятині провели День донора
Участь в акції взяли 26 осіб, отримано майже 10 літрів крові.
Минулої середи на пункті переливання крові Пирятинської центральної районної лікарні було проведено День донора. Цього дня бажаючі безкоштовно здати кров пирятинці прийшли туди, аби взяти участь у благородній та потрібній справі.
Особисто взяв участь у акції й голова райдержадміністрації Микола Купріян, який після попереднього медичного огляду теж здав кров. Добрий приклад держслужбовців, багато з яких цього дня теж були донорами, надихнув пирятинців на активну участь у заході.
«Сьогодні акцію проведено успішно, - відзначив головний лікар ЦРЛ Олександр Гаркавенко. - Бажаючих виявилася рекордна кількість. Хотілося б, щоб така активність донорів не була поодиноким випадком і кожного разу пирятинці охоче відгукувалися на заклик здати кров».
М. Купріян та О. Гаркавенко вручили посвідчення Почесного донора Галині Афанасьєвій – жінці, яка понад 40 разів здавала кров.

Автор: Людмила ВОЛИК, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2010, 12:47 | Пирятин | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації