Вхід | Реєстрація

Матковський привітав з перемогою Мамая

Свою поразку на виборах міського голови Полтави визнав кандидат на цю посаду діючий мер Андрій Матковський.
Про це він повідомив на прес-конференції сьогодні у Полтавській міській раді.
«За тими попередніми даними, що у нас є - повну і беззастережну перемогу отримав кандидат Олександр Мамай та його команда з "Совісті України", з чим я його і вітаю», - сказав Матковський.
За його словами, вибори пройшли демократично, він визнає їхні результати, і з повагою ставиться до вибору полтавців. «Ці вибори показали, що люди очікують змін, хочуть змінити життя на краще. Як і інші мешканці міста я теж зацікавлений, щоб у нашому місті було краще, тому я розділяю цю ейфорію», - повідомив мер.
Андрій Матковський також зазначив, що залишає Олександру Мамаю «непоганий спадок» - міську казну без боргів із заробітної плати та за енергоносії, перевиконання бюджету міста на 900 тис. грн.
Матковський повідомив, що працюватиме на посаді голови до найближчої сесії, Полтаву полишати не буде. «Я нікуди не збираюся ховатися, переїжджати», - каже він. Планує взяти на кілька тижнів відпустку.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2010, 13:24 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації