Вхід | Реєстрація

Зустрічі міської ради ветеранів відвідують не лише жителі Кобеляк

Зустрічі міської ради ветеранів відвідують не лише жителі Кобеляк
Близько року 78‑річна Тамара Квач, жителька Біликів, відвідує зустрічі з фахівцями, які організовує Кобеляцька міська рада ветеранів. Вона зазвичай потрапляє до Кобеляк на автобусі. Якщо з якихось причин його немає — їде автостопом чи на таксі.
— Мені подобається бути на цих зустрічах, — розповідає Тамара Дмитрівна. — Ще не було такого, щоб перед нами виступав хтось, а мені було не цікаво. Я в Біликах живу два роки, в мене там нікого немає. А тут я спілкуюся з людьми мого віку.
Міська рада ветеранів існує з 1987 року. Майже чверть століття її очолює Олександр Живулько. До ради входять не лише ветерани війни, а й діти війни, пенсіонери, інваліди по віку та по стажу. Найстаршому члену організації Поліні Негоді — 95 років, наймолодшому Ользі Дериземлі — 55 років.
Щочетверга об 11 їй годині у залі засідань міської ради відбуваються зустрічі ветеранів, до яких може приєднатися будь-хто бажаючий. Тут члени організації задають питання керівникам служб району, спеціалістам різних галузей, не стоячи у черзі до їх кабінетів.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2010, 12:49 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації