Вхід | Реєстрація

Вибори на Новосанжарщині пройшли без пригод

У четвер 28 жовтня 2010 року на виборчі дільниці Новосанжарського району були завезенні бюлетені. 41 працівник ОВС з Полтави та 21 працівник Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області прибули на інструктаж, який відбувся в актовій залі Новосанжарського РВ. Заступник начальника УДАЇ УМВС України в Полтавській області полковник міліції Микола Стоцький та начальник Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області майор міліції Сергій Махно провели інструктаж з охорони громадського порядку під час проведення виборів. Микола Стоцький звернув увагу працівників ОВС на необхідність керуватися принципом незалежності від впливу будь-яких політичних партій, громадських обєднань. Пам’ятати, що міліція — поза політикою. Заборонив будь-які висловлювання на адресу політичних партій, кандидатів на пост сільських та селищних голів. Не піддаватися провокаціям, галасливим, звабливим лозунгам.
Сергій Махно під час інструктажу скоординував увагу задіяного особового складу на основні вимоги начальника УМВС Олександра Рудяка щодо належної роботи під час голосування, яка полягає у сумлінному виконаннні службових обов’язків та дотриманню законності.
У четвер працівники Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області та прикомандировані міліціонери після інструктажу разом із головами виборчих комісій вирушили у Новосанжарську районну раду за бюлетнями. Після цього вже разом із бюлетенями кожен поїхав на свою дільницю. Там вони перебували до 22.00 31 жовтня, а потім чекали завершення підрахунку голосів на дільниці. Потім підраховані бюлетні відвезли до Нових Санжар. Після повернення кожен працівник доповів начальнику Новосанжарського райвідділу міліції Сергію Махну про результати роботи на дільницях. Порушень та надзивчайних подій під час голосування в Новосанжарському районі виявлено не було.
Керівництво Новосанжарського РВ вдячне громадянам Новосанжарщини за толерантність та дотримання букви Закону при здійсненні волевиявлення.

Автор: Оксана ГРУЗІН, інспектор по зв’язках з населенням та ГФ Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2010, 13:01 | Нові Cанжари | Політика
1. vic / 5 листопада 2010, 19:22
Головне щоб не стерегла :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації