Вхід | Реєстрація

Саша Геращенко розбив стіну на проекті «Танцюють всі - 3»!

Саша Геращенко розбив стіну на проекті «Танцюють всі - 3»!
Саша Геращенко на проекті "Танцюють всі—3" не лише ігнорує ніжні почуття своєї партнерки Марти, але і систематично б'є дівчину. Повірили? Судді і глядачі, що бачили незвичайну танцювальну постановку для цієї пари, — теж.
5 листопада в прямому ефірі каналу СТБ Саша і Марта танцювали хіп—хоп. Для нашого земляка, як і для його партнерки з Дніпропетровська, цей стиль танцю був не рідним, проте за рекордно короткі терміни танцюристи змогли освоїти новий для себе стиль і складну постановку.
– Я ще жодного разу не хвилювався за виступ так, як перед цим ефіром, — розповідає Олександр Геращенко. – Коли ми з Мартою дізналися, хто для нас ставитиме танець, у нас був просто шок! Я, наприклад, обожнюю американську версію проекту "Танцюють всі", увесь час переглядаю їх ролики, намагався вчитися новим зв'язкам по цих постановках. А тут — для нас в Україну прилетіли хореографи американського шоу, одні з кращих у світі — Наполеон і Табіта! Вони просто нереальні хореографи і неймовірно цікаві люди! Мені дуже сподобалося з ними працювати, але було безумно складно. Хіп—хоп — це взагалі складний стиль, в ньому багато дрібних на перший погляд рухів, а вони важкі для запам'ятовування. До того ж Наполеон і Табіта приїхали з невеликим запізненням в день, але на проекті це дуже відчувається. Тоді, коли усі учасники вже відпрацьовували свої постановки, пробували підтримки та інше, ми тільки приступили до освоєння хореографії. Давалася вона нам з Мартою непросто, навіть на останній репетиції виходило не так, як нам би того хотілося. Але саме вийшовши на сцену під час прямого ефіру, ми все—таки змогли зібратися і виконати усе на межі своїх можливостей. До нас навіть після ефіру підійшов Сіско Гомес і сказав, що ми молодці, в ефірі танцювали краще, ніж на репетиціях.
Під час 3—го прямого ефіру хіп—хоп танцювали 2 пари учасників, окрім Саші і Марти цей стиль виконували Антон і Олена, одна з пар—лідерів шоу. Саме ця пара виступала першою на сцені, до них особливо приглядався Сіско, а згодом відмітив їх танець своїм "Love! Lovе! Love"!. Проте ні для кого не новина, що хореографи—постановники проекту готують для пари танці, залежно від рівня майстерності виконавців. Тому, коли на сцену вийшли Саша і Марта, було помітно, що для них хореографи Наполеон і Табіта підготували хіп—хоп на порядок вище і складніше за той, який виконували Антон і Олена.
До того ж нашому землякові Саші знову довелося перевтілюватися в абсолютно не властивий для нього образ, цього разу — домашнього тирана.
– Мені дісталася роль хлопця, який не цінує почуттів своєї дівчини, — розповідає Саша Геращенко. — Не дивлячись на те, що вона так ніжно до мене відноситься, я сам її часто кривджу: тягаю за волосся, штовхаю, і навіть пару разів під час танцю хапаю за горло. Я сам по собі неагресивна людина, тому мені було складно увійти в цей образ. Ще важче мені припало на сцені, під час ефіру. Я не знаю, чи зняла камера, але коли під час танцю я притиснув Марту до стіни і пробив декорацію "від злості" рукою, Марта заплакала. Вона дуже артистична, і ці сльози були справжніми, в той момент вона переживала драму своєї героїні. Усе було так природно, що я трохи сам не заплакав! Дуже хотілося її обійняти у цей момент і заспокоїти.
Проте судді до артистизму Марти віднеслися декілька скептично, відмітивши, що дівчині треба стежити за своїми емоціями і не перегравати. Зате Саші дісталася маса похвал, про те, що наш земляк "на відмінно" впорався з хореографією. Багатьом навіть не вірилося, що перед ними не "хопер", а танцюрист—народник.
Відмітили танець Саші і Марти і глядачі, а на проекті — це найважливіше. Своїми дзвінками і смс вони підтримали пару і дали шанс нашому землякові продовжити боротьбу за головний приз проекту. До речі в Інтернет—голосуванні все більше прихильників шоу "Танцюють всі" називають Сашу найсильнішим з учасників проекту.
Більш того, танець Саші і Марти знову визнаний глядачами кращим в ефірі. Близько 500 чол. проголосували за хіп—хоп у виконанні нашого земляка, як за кращу постановку прямого ефіру. А багато прихильників хіп—хопа пишуть про те, що нарешті за 3 сезони шоу в ньому з'явилися виконавці, які можуть його танцювати так, як слід. Друге і третє місця в глядацькому голосуванні в Інтернеті займають танці Федора і Жені (вальс) і Микити і Тісато (модерн).
З ефіру в ефір дивує і здатність до саморозвитку, уміння перевтілюватися Марти, Сашиної партнерки на проекті. Дівчина з самого початку третього сезону шоу "Танцюють всі" була визнана, як глядачами, так і суддями справжньою фурією і просто скаженою танцівницею. А ось про те, яка вона насправді, в звичайному житті, я вирішила розпитати її сестру Лізу Жир.
— Нас в сім'ї четверо: мама, папа, Марта і я, — розповідає Ліза. — Ще у нас є два двоюрідні брати, про одного з яких уся Україна дізналася завдяки Марті, коли вона сказала "брат, наламайся, я в 20—ке"!. Багато хто думає, що ми усі такі, як Марта, але це не так (сміється). Ми усі на порядок менш активні, ніж вона. Ось ви запитуєте, чи відрізняється Марта на екрані від тієї, яка вона в справжньому житті — зовсім не відрізняється! Вона завжди така активна, товариська, часто говорить, не замислюючись. Це іноді смішно, проте вона справжня. А ось любов до танців — це у нас сімейне. Ними займаються усі, окрім двоюрідного брата Вови.
Я на рік молодше за Марту, але займатися танцями ми з нею почали разом. Проте через пару років я кинула це заняття, а вона — активно продовжувала тренуватися. Два роки тому я вирішила повернутися в танцювальний світ. Отже на сьогодні ми: я, Марта і наш брат Коля займаємося в одному колективі — "Dance people Crew".
Коли Марта прийшла на проект і потрапила в 20—ку, ми були в очікуванні, хто ж дістанеться їй в партнери? І коли стало ясно, що вона танцюватиме з Сашею — ми дуже зраділи такому повороту подій! Саша на наш погляд один з найсильніших хлопців на проекті. У нас навіть перед розподілом пар були ставки: з ким поставлять в пару Марту? Ми вдома домовилися: хто вгадає — тому проїзд в Київ безкоштовно! (сміється). Коля "поставив" на Макара і Микиту, а я на Сашу і Женю Панченко. І я виявилася права!
Три прямих ефіри Саша і Марта витримали з гідністю, показавши, що їм вдається будь—який стиль танцю і будь—яка постановка. Проте, в цю п'ятницю наш земляк танцюватиме самбу — стиль, який ще жодного разу не попадався йому в житті!
— Коли я під час жеребкування витягнув самбу, то абсолютно розгубився, — признається Саша. — Та і зараз я доки погано уявляю собі, що у нас вийде, і як виглядатиме наша постановка. Але одне можу сказати точно — ми постараємося показати усе, на що здатні!
До речі, мало хто з глядачів знає про те, що канал СТБ і його партнери оголосили додаткове голосування в Інтернеті за звання найромантичнішої пари проекту. До 17 грудня усі користувачі мережі Інтернет можуть віддати свій голос за вподобану їм пару, але проголосувати можна тільки 1 раз. Танцюристи, що виграють звання найромантичнішої пари, отримають спеціальний приз від організаторів проекту — постановку особливого танцю від відомого хореографа.
На сьогодні пара Саші і Марти в цьому голосуванні займає 2—е місце, хоча до недавнього часу вони були лідерами. Ви можете допомогти Саші виграти цей приз, проголосувавши тут: http://dance.stb.ua/contest/
Також не забудьте в п'ятницю, 12 листопада, включити канал СТБ і вболівати в прямому ефірі шоу "Танцюють всі" за Сашу Геращенко і його партнерку! Відправляючи смс з кодом 106 на номер 7766, ви допомагаєте утілити їх мрію про виграш в реальність.

Група Олександа Геращенко В контакті — http://vkontakte.ru/club19041052
Сайт Олександра — http://www.gerashka.at.ua

Автор: Еліна СЕРГАЧОВА, фото - Валентин Василенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2010, 09:49 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації