Вхід | Реєстрація

Совість України отримала у Полтавській міськраді 74% місць

Як повідомили у Полтавській міській виборчій комісії, Совість України на виборах до Полтавської міської ради отримала 37 мандатів.
Партія отримала 13 місць міськраді по багатомандатному округу, і 24 - в мажоритарних. Рівну кількість мандатів отримали Партія регіонів та ВО «Батьківщина» - по 5 мандатів кожна. Партія влади здобула усі місця в багатомандатному окрузі, а «Батьківщина» - 4 в багатомандатному і 1 - «по мажоритарці». Фронт Змін заводить до міськради 2 майбутніх депутатів, а Комуністична партія України - 1. Обидві - по багатомандатному округу.
Всього у Полтавській міській раді нового скликання буде 50 депутатів.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2010, 11:53 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації