Вхід | Реєстрація

Красуні на старті

Красуні на старті
Уявити молодіжне життя Кременчука без конкурсу «Королева КНУ» сьогодні практично неможливо. Тут визначають найвродливіших студенток та школярок, звісно, за версією членів журі. А після перемоги життя королев кардинально змінюється. Ними починають цікавитися модельні агенції, професійні фотографи тощо. Тож, уперед, красуні!
«Королева КНУ-2010» стартував 25 жовтня в V корпусі університету. На звання фіналісток претендували 40 учасниць. Щоправда, одна могла не надто перейматися. Школярка Тетяна Бойко потрапила до фіналу конкурсу автоматично, як кажуть, за старі заслуги. Торік Таня стала фіналісткою у номінації «Принцеса КНУ-2009», тоді лише трошки не вистачило дівчинці, щоб приміряти омріяну корону.
Можете не вірити, але для того, щоб здобути титул «Королева КНУ», недостатньо мати ноги від вух та пружні груди. Тобто наявність цих умов ніхто не скасовує. Але довести право на титул може виключно інтелектуально розвинена панянка, коло інтересів якої не обмежується походами по салонах краси та різноманітних закладах громадського харчування. Практично всі цьогорічні учасниці  – особистості неординарні. Принаймні, такими здалися. Тендітні та вродливі дівчатка  – спорт­сменки, прихильниці важкої музики, художниці та екстремалки. Всі, як одна  – активні учасниці студентського або шкільного самоврядування.
У відбірковому етапі для дівчат підготували всього два конкурси, але які! Перший – візитка, другий – дефіле в купальниках. Нікого не здивує, що першим підкорювали журі, а другим  – глядачів. І незважаючи на прохолодний вечір, у залі таки було гаряче.
Фінал конкурсу відбудеться на початку грудня.

Cписок фіналісток конкурсу
Наталія Кучук, Маргарита Копил, Карина Дорошенко, Анастасія Купирова, Оксана Приходько, Юлія Федірко, Ніна Логінова, Алла Мартиненко, Анжеліка Нестеренко.
На звання принцеси претендують: Анастасія Микитенко, Анастасія Виноградова, Тетяна Бойко.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2010, 12:54 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації