Вхід | Реєстрація

Нова влада розпочинає чистку кадрів у Полтаві

Нова влада, що більшістю прийшла до керівництва духовною столицею України, розпочинає свою діяльність. Перш за все, мова пішла не про вирішення важливих для міста питань, а про усунення «не бажаних» у Полтаві облич. Першими в їхніх лавах – журналісти.
Саме такий висновок про діяльність представників Совісті України можна зробити зі слів Юрія Ісаєва – прес-секретаря новоявленого мера Полтави Олександра Мамая. Депутат Полтавської міської ради Юрій Ісаєв заявив, що одразу ж по приходу до влади зробить усе, щоб очистити своє ім’я від бруду, який нібито був вилитий на нього особисто під час передвиборчої кампанії. З цією метою він збирається усунути від виконання обов’язків керівництво та деяких працівників одного з опозиційних до нової влади телевізійних каналів міста.
Можна лише здогадуватися, що саме має на увазі Юрій Федорович. Але не виключено, що це може бути й нашумілий у Полтаві відеоролик, знятий прихованою камерою телевізійної студії «Місто». В тому відеосюжеті Юрій Ісаєв, називаючи себе провідним медіа-експертом України, погрожував закрити канал за опозиційне ставлення до партії Совість України та їхнього кандидата на посаду міського голови. Адже саме тут останнього, в обличчі Олександра Мамая, представили на суд глядачів по-домашньому просто: у шортах та капцях. Лютуючи, Юрій Ісаєв намагався щось довести журналісту каналу. Саме під час цього діалогу і вигукнув, що прізвище Ісаєв знає чи не вся держава. «Я говорю – ты молчишь», – брутально підсумував розмову з кореспондентом «медіа-експерт».
Відео, що вийшло в ефір того ж дня та насмішило усіх полтавських політиків та журналістів, напевно й зачепило гордість Ісаєва. Саме тому він вважає принциповим звільнити керівництво каналу та журналістів, що допекли «своєю некомпетентністю». Наразі невідомо, що саме керує представником новоспеченого мера Полтави – дрібна помста за вражене самолюбство чи бажання звільнити робочі місця для прибічників нового керманича міста. Очевидно, що свавілля прийдешньої влади не обмежаться чисткою лише журналістських рядів. Як оголосив сам Олександр Мамай в своєму інтерв’ю полтавській газеті «Коло» (http://kolo.poltava.ua/2010/11/06/oleksandr-mamaj-zustrivsya-z-andriyem-matkovskim/) – звільнить він й усіх чинних заступників міського голови. Саме так, на думку нової влади, напевно й необхідно починати роботу «по-совісті» у Полтаві.

Автор: www.polit-sovet.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2010, 10:17 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації