Вхід | Реєстрація

«Динамо» програло матч року

Динамо — ЗТР — 22:30 (11:15)
Дуже незвично, але від того не менш приємно, бачити серед лідерів гандбольної суперліги полтавських динамівців. Ставши відкриттям першого кола, наші земляки закріпилися на другому місці, і матч проти ЗТРу мав дати відповідь на питання наскільки готове “Динамо” до боротьби за нагороди.
Перед матчем у центральній частині міста чи не вперше з часів дебюту наших земляків у єврокубках з’явилися афіші, які закликали уболівальників підтримати свою команду. У подібних зустрічах, коли суперником полтавців є лідери українського гандболу, динамівці завжди мають шалену підтримку, тому особливо запрошувати глядачів на цей матч було не потрібно. Та й суперник був не абихто – багаторазовий чемпіон України. Додатковим стимулом також було те, що у разі перемоги динамівці вперше в своїй історії могли піднятися на першу сходинку турнірної таблиці суперліги.
Обидві команди підійшли до зустрічі не в оптимальних складах. Через травми у Полтаву не приїхали запорожці Володимир Кисіль та Артем Могилка, а у господарів з трибун за матчем спостерігав Хауха, якого повинен був замінити Разинков.
Першими результативну атаку провели господарі – старання партнерів вдало завершив Піддубний. У відповідь Бурка гарматним кидком зрівнює рахунок. Згодом команди знову обмінялися закинутими м’ячами. За нічийного рахунку 2:2 наша команда отримала чисельну більшість та ще й на додачу семиметровий. Однак, скористатися з переваги полтавці не змогли, а Разинков гандбольне пенальті не забив. Цим швидко скористалися гості, які переважно зусиллями Бурки пішли у відрив 8:4. Найкращий бомбардир суперліги став справжнім лідером своєї команди у першому таймі і стримати його нікому з полтавців не вдалося. На додачу ще й воротар ЗТРу Попов відбив кілька кидків поспіль. Завдяки таким діям, запорожці довели свою перевагу до 5 м’ячів – 5:10. У кінці тайму тренер гостей Олександр Резанов дав відпочити своєму головному бомбардиру, а “Динамо” змогло трохи наблизитись до суперника - 9:12. У цей період тричі поспіль забивав Андрій Фролов. На перерву команди пішли за рахунку 11:15 на користь чемпіона.
Друга частина матчу підтвердила перевагу запоріжців, яка іноді сягала дев’яти м’ячів. За десять хвилин до закінчення “Динамо” мало змогу скоротити відстань до шести влучних кидків і тим самим повернути бодай мінімальну надію на відродження інтриги. Але Кумогородський двічі поспіль не використав свої нагоди. У підсумку поразка 22:30, незважаючи на яку, полтавці все ж залишаються на другій сходинці.

Автор: Володимир ХОМІЧ, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2010, 13:55 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації