Вхід | Реєстрація

Як Іван у Грицька барсетку украв

Два друга приїхали до новосанжарського села, щоб заробити грошей. І один з них, добре випивши, не роздумуючи, обікрав свого товариша.
Нещодавно до Новосанжарського райвідділу звернувся 50‑річний Григорій (ім’я змінено) і повідомив про те, що з його автомобіля невідома особа викрала барсетку із грошима в сумі 300 гривен та особистими документами. Сталося це у селі Писарівка, до якого Григорій приїхав на власній автівці у робочих справах.
Невдовзі до села виїхала оперативна група, яка на місці мала визначити — куди ж і в який спосіб таємниче зникла барсетка.
Зі слів потерпілого працівники міліції довідалися, що він приїхав до села Писарівка з сусідньої області. Чоловік мав намір допомогти одному з жителів села — пробити водну свердловину на подвір’ї. У допомогу собі взяв свого знайомого — 52‑річного Івана (ім’я змінено), жителя одного з сіл Полтавського району.
Коли робота була зроблена і гроші за роботу отримані, давні знайомі вирішили «обмити» зустріч. Щоб добряче відпочити після тяжкої праці, друзяки вирушили до тещі Івана, яка проживає у Писарівці. У гостинної жінки друзі випили, закусили і полягали спати. Вранці прокинулись і зібрались було їхати додому. Аж тут Григорій із жахом виявив, що з автомобіля зникла його барсетка, в якій були гроші та всі особисті документи. Обшукавши все і не знайшовши своєї власності, чоловік вирішив зателефонувати до міліції.
Коли до Писарівки приїхали працівники міліції, вони почали відтворювати події минулого дня. Насамперед з’ясували,  із ким Григорій випивав минулого вечора. Коли почули відповідь на це питання, почали допитувати його друга — Івана. І той незабаром зізнався у скоєнні крадіжки. Він розповів, що іще звечора витяг барсетку з автомобіля, гроші забрав собі, а документи викинув у кущі неподалік будинку. Міліціонери перевірили цю інформацію і дійсно у заростях неподалік подвір’я знайшли викинуту барсетку із особистими документами потерпілого.
Працівниками райвідділу Іван був затриманий. Наразі проводиться подальша перевірка на причетність його до скоєння інших злочинів на території області. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України. Нечесного Івана цього разу навряд чи посадять за ґрати, але напевно, що  друг Грицько вже не візьме його з собою на заробітки — надто дорого обходиться така «дружба»…

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2010, 11:35 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації