Вхід | Реєстрація

Довгоочікувана перемога «Колоса»

Минулого тижня пройшли матчі передостаннього 25 ту­ру футбольного чемпіонату області серед команд першої ліги. І в ньому не обійшлося без несподіванок. Про це та інше — у нашому огляді.
За календарем змагань поєдинок між командами ДЮФШ ФК «Ворскла» і «Колос» (Дмитрівка) мав відбутися у суботу 6 листопада, а пройшов на три дні раніше. Матч перенесли на середу 3 листопада. Він відбувся не в Полтаві, а у Дмитрівці. Не зіграний матч між юнацькими складами, бо господарі не змогли зібрати юних футболістів, більшість з яких навчається у навчальних закладах. Зустріч дорослих складів завершилася на користь резервістів «Ворскли», — 4:1. У переможців голи провели Артем Козлов, Максим Марусич, Антон Єременко і Максим Шмиголь.
Щодо інших матчів, то відзначимо несподівану домашню поразку 2:3 ФК «Миргород» від явного аутсайдера «Молодь-Педуніверситет» (Полтава). У переможців м’ячі забили Андрій Крисанов, Олександр Лавриненко і Віталій Верти­порох. У миргородців відзначилися Сергій Халява і Андрій Небрат. У Пирятині підопічні тренера Сергія Плетіня дали справжній бій ФК «Лубни». І знову лубенська команда зарекомендувала себе у найшвидшому голу у чемпіонаті. Пирятинський ветеран футболу Андрій Медяник вже на 25 секунді поєдинку відкриває рахунок — 1:0 на користь господарів. Після перерви суперники обмінялися голами: Олександр Бриленко («Пирятин») і Рус­лан Порощай («Лубни»). Під­сум­ковий рахунок матчу, — 2:1 на користь господарів. Але лубенська команда з тренером Анатолієм Гришановичем залишилася на шостому місці у турнірній таблиці, бо градизький «Темп» поступився у Кобеляках. Колосівці перемогли більш сильніших суперників з рахунком 3:1. Голами у господарів відзначилися Іван Редчиц в першому таймі, а Олександр Михайлик і Олег Бажан в другому таймі.
Лідер змагань ФК «Велика Багачка» вдома не залишив переможних шансів амбітному «Локомотиву» з Гребінки — 2:0 на користь діючого чемпіона. Голи провели Сергій Винник і Антон Оганесов. У Карлівці андріївське «Нове життя» впевнено перемогло 4:0 «Псел» з Гадяча. Два м’ячі забив відомий футболіст Олександр Мелащенко і по одному разу відзначилися Андрій Зіпунніков і Олександр Бабанський.
Результат ще одного поєдинку 25 туру: «Колос» (Зіньків) — «Гірник» (Кременчук) 0:2. Перед заключним туром лідирують «Велика Багачка» і «Нове життя». Якщо ці команди наберуть однакову кількість очок, то відбудеться так званий «золотий матч» на нейтральному полі. Можливо, він пройде у Лубнах…
Результати матчів юнацьких складів: ДЮФШ ФК «Ворскла», — «Колос» (Дмит­рівка) +:-, ФК «Мир­город», — «Молодь-ПДПУ» 0:0, ФК «Велика Багачка», — «Локомотив» 6:0, ФК «Пирятин», — ФК «Лубни» 1:2, «Колос» (Зіньків) — «Гірник» 0:6, «Нове життя», — «Псьол» 4:1, «Колос» (Кобеляки) — «Темп» 1:2.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2010, 11:40 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації