Вхід | Реєстрація

Конференція Полтавської обласної організації УНП підбила підсумки виборів

Відбувся другий етап звітно-виборної конференції Полтавської обласної організації Української народної партії, одним з головних питань якого був аналіз участі організації у виборах до органів місцевого самоврядування області.
Близько 200 представників партії на виборах 31 жовтня обрано депутатами місцевих рад різних рівнів, відзначив у своєму виступі голова Полтавської обласної організації УНП Сергій СОЛОВЕЙ. Найкращі результати роботи показали Шишацька, Полтавська, Кременчуцька, Зіньківська, Гадяцька й Семенівська районні та Лубенська міська організації.
Так, у Шишацькій селищній раді 11 новообраних депутатів – члени УНП, представники партії будуть у Шишацькій районній раді, ряді сільських рад району та на посадах сільських голів. До Полтавської районної ради обрано чотирьох представників УНП, у Гадяцькій міській раді – 3 члени УНП, ще двоє – у Гадяцькій райраді,  п’ятеро депутатів представлятимуть УНП у Зіньківській міській раді, четверо – у Лубенській міській раді, представник Кременчуцького району Іван ПАНАСЕНКО став депутатом Полтавської обласної ради. В усіх цих районах УНП здобула мандати сільських голів та депутатів багатьох сільрад.
Найближчим часом буде скликана нарада новообраних депутатів органів місцевого самоврядування Полтавщини від Української народної партії.
Водночас конференція відзначила, що робота Глобинської та Машівської районних організацій була недостатньою. Роботу ж на виборах Кременчуцької міської, Автозаводської, Крюківської, Гребінківської, Лохвицької, Решетилівської, Оржицької та Хорольської районних організацій партії делегати конференції визнали незадовільною: до кінця року, згідно з ухвалою конференції, в цих організаціях проведуть позачергові звітно-виборні збори та оберуть нових керівників.
Такі ж збори мають відбутися і в Миргородській міській організації, діяльність керівництва якої під час виборів визнано антипартійною.
На конференції завершено формування керівного складу обласної організації УНП. Зокрема, делегати обрали заступником голови обласної організації Любов ГРЕЧИШКІНУ – директора Полтавського філіалу «Книжкового супермаркету» (Будинок книги та медіа). Два інших заступники С.СОЛОВ’Я – Сергій АНТОНЮК і Валерій КОПИЛ – були обрані на першому етапі конференції. Також оновлено склад керівних органів - Ради і Проводу ПОО УНП.
Конференція обрала делегатів звітно-виборного з’їзду Української народної партії, який відбудеться в Києві 11 грудня. Цього року Полтавську область представлятимуть 32 партійці.

Автор: Настя ТОПОЛЯ, прес-служба УНП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2010, 11:42 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації