Вхід | Реєстрація

Полтавці подарували Азарову і Тигіпку номерні знаки на авто: „КАТ 01” і „КАТ 02”

Полтавці подарували Азарову і Тигіпку номерні знаки на авто: „КАТ 01” і „КАТ 02”
Їх передали в Київ полтавські підприємці на мітингу-протесту проти прийняття сьогодні Верховною Радою нового Податкового Кодексу. Як повідомив координатор напрямку «Підприємницька ініціатива» в Полтавській області Геннадій Коваленко, розшифровуються літери на номерах так: „К- кодекс, А- Азаров, Т- Тигіпко. 01 та 02 – це просто цифри”.
Поряд з будівлею ОДА зібрались сьогодні близько 400  полтавських підприємців. Біля  людей  в ряд вишикували таксисти близько 50-ти лекових авто.
Як повідомили організатори акції, загалом по місту сьогодні курсуватимуть близько 400 машин таксі періодично сигналячи, аби привернути увагу до проблеми нового кодексу.
"Нас не задовольняє те, що у нового кодексу немає ідеології і стратегії. Він направлений на те, щоб податківець без дозволу міг трусити найнеприбутковішого підприємця, який чи то на ринку стоїть, чи то таксист. Разом з тим ніхто ніколи не прийде в офіс Ахметова, чи  іншого олігарха, щоб вибивати з їхніх підприємств податки, - заявляє Сергій Каплін (Союз вкладників). - Також з новим кодексом хочуть запровадити касові апарати для підприємств у яких невеликий оборот. Уявіть собі людину на ринку в мороз з касовим апаратом."
На думку Сергія Капліна, чиновники ОДА не зацікавлені в переговорах з ними, бо "вбивсто малого бізнесу" направлене зверху, і місцеві держслужбовці повинні виконувати вказівки.
Проте  начальник управління з питань розвитку споживчого ринку, сфери продуктових послуг та підприємництва Михайло Бугрій говорить, що якби люди попросили - він  би вийшов і прислухався до них.
"Я нормально, толерантно ставлюсь до кожної думки. Про всі зауваження до кодексу, які надали нам на попередній акції протесту, ми поінформували Уряд. Оцінювати новий кодекс я не берусь, бо я не експерт. Проте ця акція для нас - нагода почути людей і зробити все, щоб малий і середній бізнес рухався поступальними кроками у напрямку збільшення робочих місць та зростання добробуту".

Автор: Юлія Пашковська, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації