Вхід | Реєстрація

Учасника проекту Танцюють всі-3 з Комсомольска звільнили з роботи

Піар-менеджер Олександра Геращенка Еліна Сергачова  розповіла, що його звільнили з роботи, але він прагне потрапити до десятки найкращих танцюристів України.
– Останні три роки Олександр жив і працював у Комсомольську. Навчав дітей танцю – розповідає Еліна. – Коли керівництво дізналося про участь хлопця у шоу «Танцюють всі-3», порекомендувало звільнитися за власним бажанням. Хоча Олександр міг працювати ще місяць, після чого сам планував звільнитися.
Еліна Сергачова розповіла, що батьки дітей, з якими займався Олександр бажають, щоб їх діти опановували танцювальну майстерність саме у нього.
У Комсомольську знімальній групі СТБ заборонили знімати сюжет про Олександра Геращенка
Менеджер Олександра розповіла, що наприкінці літа цього року до Комсомольська приїжджала знімальна група каналу СТБ.
– Вони планували знімати відеоролик про Олександра, – говорить Еліна, — але директор Будинку культури не впустив знімальну групу у приміщення, мовляв, щоб не знімали зайвого. Я потім особисто спілкувалася із телевізійниками, вони були шоковані такими подіями. За словами Еліни, ролик усе таки зробили, але на подвір’ї.
– Минулої п’ятниці, 12 листопада, під час виступу Олександр і його партнерка по танцю Марта перехвилювалися і дівчина упала – розповідає Еліна Сергачова. – Але вони молодці, викрутилися, подали це так, наче й повинно бути. Глядачі думали, що така була задумка танцю. Хоча журі, звісно, побачили і зробили парі зауваження.
Журі проекту «Танцюють всі-3» вважає Олександра і його партнерку по сцені однією із найсильніших пар на проекті.  Зараз Олександр посилено тренується до наступного прямого ефіру.
– Незабаром визначатиметься десятка кращих танцюристів України і Олександр націлений туди потрапити – говорить менеджер Олександра, – тому постійно підвищує майстерність танцю, навіть у вільний час.
Наступної п’ятниці, 19 листопада полтавці зможуть побачити виступ Олександра Геращенко (шоу «Танцюють всі-3» транслюється на телевізійному каналі СТБ) і віддати свій голос за талановитого земляка.

Автор: Андрій Кадук, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2010, 15:34 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації