Вхід | Реєстрація

Студенти зібрали на благодійному балу 20 тис. грн.

Студенти зібрали на благодійному балу 20 тис. грн.
Вчора у дискотечно-виставковому залі Міського будинку культури відбувся IV благодійний студентський бал «Допомогти так легко». У цьому році благодійний внесок склав 40 грн.
Всі кошти будуть перераховані на лікування чотирьох дітей - Вікторії Осташко (туговухість третього ступеня), Вані Шелеста (двостороння сенсоневральна втрата слуху), Вікторії Шаркової (лінфангіома правої щоки) та Дані Колесніка (гострий лімфобластичний лейкоз (І гострий період).
Понад 3 години близько 300 студентів з делегацій від різних полтавських вишів вальсували під класичну музику з благодійною метою - допомогти хворим дітям. Кожна делегація підготувала танцювальне представлення свого навчального закладу. Протягом вечора відбувались виступи хореографічних колективів "Реверанс" та "Авіаданс". Для студентів також співала переможниця 2 сезону шоу "Україна має талант" Олена Ковтун.
На вечорі обирали Королеву та Короля балу. Крім цього відбувся благодійний аукціон, на якому продавали сертифікат на вечерю у ресторані "Каштанова алея" у новорічну ніч. Студент купив собі його за 310 грн. Окрім збору коштів на балу, у цьому році вперше за ініціативою полтавської студради молодь організувала такий збір і у вищих навчальних закладах міста. У всіх вишах були розміщені спеціальні скриньки. Найбільше коштів зібрали у Полтавському факультеті Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого - 2 тис. 376 грн. Цей навчальний заклад став переможцем у номінації "Благодійник-2010". Загалом студенти зібрали у своїх вишах 15 тис. 59 грн, а разом з коштами, які надійшли від квитків, ця сума склала близько 20 тис. грн.
Крім цього міський голова Полтави Олександр Мамай, який виступав під час балу, пообіцяв, що пожертвує хворим дітям таку ж саму суму, яку зібрали студенти. А тим, хто купив квиток на благодійний бал, він пообіцяв безкоштовну поїздку до Києво-Печерської лаври.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2010, 16:00 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації