Вхід | Реєстрація

Підприємці пікетували Кобеляцьку райдержадміністрацію

Підприємці пікетували Кобеляцьку райдержадміністрацію
Такого масового мітингу Кобеляки не бачили ще з часів «помаранчевої» революції. Кілька сотень місцевих підприємців 16 листопада прийшли під стіни будівлі, в якій розміщені райдержадміністрація та районна рада.
У основному до РДА прийшли підприємці, які працюють на місцевому ринку. Були серед них і власники магазинів, розташованих в центрі міста. Того дня всі вони не вийшли на свої робочі місця. Хоча потрібно відзначити, що далеко не всі кобеляцькі бізнесмени підтримали своїх колег під час акції протесту. Більшість магазинів, що торгують продовольчими товарами, все ж працювали.




Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2010, 11:24 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації