Вхід | Реєстрація

На комп’ютер чекали 12 років

На комп’ютер чекали 12 років
Минулої п’ятниці в Кобеляцькому музеї літератури та мистецтва сталася визначна для його працівників подія — подарували комп’ютер. Більше десятиліття директор музею Володимир Скляренко прохав районну владу зробити це, і лише зараз його мрії здійснилися.
Усміхнений Скляренко зустрічає гостей на порозі музею. З великим пакунком підходить голова РДА Анатолій Таранушич, який виголошує коротку промову.
— У приміщенні музею літератури та мистецтва накопичено багато експонатів, які потрібно упорядкувати. Хоча б облік вести правильно важливо. Тож коли ми обіцяємо — ми виконуємо. І хоч минуло два місяці, головне, що питання вирішено.
Насправді ж чекати комп’ютера працівникам музею довелося набагато довше. Протягом багатьох років змінювалося керівництво у районі, проте коштів на цю справу ніхто не зміг виділити.
Депутати районної ради минулого скликання дослухалися до прохання Анатолія Таранушича і проголосували за надання коштів  музею. Новий начальник відділу культури та туризму Володимир Проскура посприяв прискоренню процесу появи комп’ютера.
Коли гості розійшлися, Володимир Скляренко показує автору місце, де стоятиме комп’ютерна техніка. Розглядаємо подароване. Серед іншого є багатофункціональний пристрій «три в одному» (принтер, сканер, копір), колонки. Уся покупка коштувала шість тисяч гривень.
— Гратися в ігри ми не будемо, гарантію даю, — посміхається директор музею. — За комп’ютером працюватимуть художник-оформлювач Юлія Руденко та екскурсовод Наталія Федорець. Раніше списки назв експонатів вони набирали вдома на власних комп’ютерах, а потім бігали по місту, шукаючи, де їх роздрукувати.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2010, 13:36 | Кобеляки |
1. Любов / 21 листопада 2010, 16:41
Погоджуюсь з усіма коментарями. Про інтернет вони і не мріють. На ліцензійні програми гроші виділять в наступному житті.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації