Вхід | Реєстрація

У голосуванні за голову і заступника Полтавської облради "опозиціонери" віддали свої голоси за "регіоналів"

18 листопада 2010 року відбулася сесія депутатів VI скликання Полтавської обласної ради. Депутати обирали голову і заступників голови обласної ради. Як і очікувалось, члени так званих опозиційних партій віддали свої голоси за представників Партії регіонів.
За кандидатуру "регіонала" Івана Момота на посаду голови облради проголосувало 102 депутати із загальної кількості голосуючих 109. Утримались – 6 депутатів, 1 бюлетень виявився недійсним.
Заступником голови обласної ради обрано представника Партії регіонів Володимира Оніщенка. За нього проголосувало 102 депутати. Проти – 7.
Загальний склад Полтавської облради:
ПР – 56 депутатів;
"Батьківщина" - 19 депутатів;
"Совість України" - 10 депутатів;
"Сильна Україна" - 6 депутатів;
"Фронт змін" - 8 депутатів;
КПУ – 7 депутатів;
СПУ – 7 депутатів;
Народна партія – 3 депутати;
Селянська партія – 1 депутат;
УНП – 1 депутат;
"Наша Україна" - 2 депутати.
Всього – 120 депутатів.
"Виявляється, що політичні сили, які іменують себе "опозиційними", - разом мають 30 депутатів в Полтавській обласній раді. У разі їхнього голосування "проти" – як Іван Момот, так і Володимир Оніщенко отримали б не більше 90 голосів. Проте навіть за відсутності певної частини депутатів, владні кандидати все одно отримали по 102 голоси. Арифметика проста: "опозиціонери" однозначно голосували за представників Партії регіонів. Не дивно, що вдовольнившись посадами, "регіонали" кинули кістку і "Батьківщині" – Володимиру Марченку також дісталась посада заступника голови обласної ради. Голосування було добре організованим.
Це вже не перший випадок спільного голосування представників псевдоопозиційних сил з провладними партіями на Полтавщині. Полтавчан вкотре ошукали. Переконаний, люди остаточно розчарувались в "націонал-демократах". "Свобода" попереджала про їхню безпринципність", - зазначив заступник голови Полтавської обласної організації ВО "Свобода" Сергій Галата.
Нагадаємо, 12 листопада фракція "Батьківщини" висунула і в повному складі підтримала "регіонала" на посаду голови райради в Кременчуці. Також "націонал-демократи" по кадрових питаннях спільно з провладними силами голосували у Лохвицькій та Козельщанській районній радах.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2010, 14:41 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації