Вхід | Реєстрація

Майбутній педагог став дванадцятим «Студентом року»

В суботу, 20 листопада, в палаці дозвілля «Листопад» пройшов фінальний етап традиційного конкурсу «Студент року».
Відкривав його новообраний мер міста Олександр Мамай. Він побажав усім хорошої гри та наголосив: «Я вважаю переможених не буде – і дійсно переможе наша дружба». Також Олександр Федорович, уже як голова громадського об’єднання, додав: «На запрошення ми з пустими руками в гості не ходимо». І пообіцяв подарувати усім учасникам по 2000 гривень а переможцю ноутбук. Також учасники та їх групи підтримки з легкої руки мера поїдуть на екскурсію до столиці.
За ці роки конкурс став звичним для усіх студентів міста й країни. Тож, щоб зацікавити глядачів та учасників, завдання стали більш різножанровими і неординарними. Цього разу претенденти на почесне звання та цінні подарунки представляли себе за допомогою усіх відомих методів: танців, пісень, відеороликів та, навіть, театру тіней і показу мод, Останній демонструвала студентка Кременчуцького інститут Дніпропетровського університету економіки та права Анастасія Куликова.
Потім учасники виступити у ролі режисера власного фільму на тему «Куди не ступала нога коменданта». Цього разу їх устами говорили герої відомих фільмів «Шрек», «Аватар», «Мадагаскар», а представник педагогічного університету Олександр Білоконь сам став головним героєм власного фільму.
Далі на глядачів чекали постановки на тему «Здоровим бути здорово». Тут знову ж були задіяні усі найкреативніші ідеї. І відео, і танці, і літературні композиції, і «один день із життя дівчини», у якому учасниця з технічного університету Марина Вельбой порівнювала дівочий день із справжньою спартакіадою.
Неочікуваним став конкурс-гра, який у народі іменується «Показуха». Учасники без слів пояснювали своїм групам підтримки слова зі студентського життя. Найшвидше впорався представник Кременчуцького національного університету Михайло Русаков. Менше 10 секунд йому знадобилось, щоб зал відгадав «ботаніка».
Заключним був конкурс «Альма-матер – старт талантів». Тут також були і пісні і танці і всі можливі таланти. Феєричною була пісня «Курка-чубатурка», яку виконала студентка аграрної академії Марина Андрейко.
Також учасники представляли членам журі власні соціальні проекти.
Результати змагань наступні:
Анастасія Куликова, студентка Кременчуцького інститут Дніпропетровського університету економіки та права – 183 бали,
Михайло Русаков, студент Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського - 184 бали,
Марина Вельбой,студентка Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка - 192 бали,
Марина Андрейко, студентка Полтавської державної аграрної академії – 203 бали,
Олександр Білоконь, студент Полтавського національного педагогічного університету ім. Володимира Короленко – 209 балів.
Тож новообраним «Студентом року-2010» став представник педагогічного університету Олександр Білоконь.
Він подякував усім хто був із ним цього дня: мамі татові, команді та тим хто був із ним поряд.

Автор: Stydentka, www.news.studclub.poltava.u


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2010, 13:19 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації