Вхід | Реєстрація

У Лубнах затвердили склад виконкому міськради

23 листопада відбулася друга сесія Лубенської міської ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь новообраний міський голова Олександр Грицаєнко, секретар міської ради Іван Карпець та 35 депутатів.
Перед початком сесії міський голова вручив посвідчення про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» лубенці, матері семи дітей Тетяні Сапі.
На сесії депутати розглянули близько двадцяти питань. Зокрема, обрали таємним голосуванням керуючого справами виконкому Валерія Даценка, 1964 р.н.
Також депутати затвердили новий персональний склад виконкому Лубенської міської ради та припинили повноваження попереднього виконкому, утвореного рішенням міської ради п'ятого скликання.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2010, 09:55 | Лубни | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації