Вхід | Реєстрація

Тіна Кароль дала передостанній концерт у Полтаві

Тіна Кароль дала передостанній концерт у Полтаві
Днями Тіна Кароль приїздила до Полтави з концертом на підтримку майбутнього альбому. Розповіла, як втомилась, як веселиться з колективом на концертах та як спробувала навіть читати реп.
Співачка прибула в комфортабельному автобусі, де навіть встановлені ліжка.
– У всеукраїнському турі по містах України Полтава стала 43 містом із 44 запланованих. Ми дуже чекаємо останнього концерту, який відбудеться в Херсоні. Артисти його називають «зеленим» – усі один над одним жартують і підколюють. Під час свого першого туру я не втрималася й зірвала пару пісень через сміх. Замість барабанних тарілок хлопці вивісили кришки від каструль, усі музиканти вийшли в перуках, гітарист на гриф начепив величезного червоного банта, а мій майбутній чоловік вийшов у білому облягаючому трико й танцював щось подібне до «Лебединого озера». А мені тоді вручили дитячий мікрофон. А взагалі дуже чекаємо на завершення туру, бо вже дуже втомилися.

– У минулому альбомі у Вас була лише одна україномовна пісня, а в цьому буде аж три. З чим це пов’язане?
– Якісну українську пісню знайти дуже важко. Пісню, як і чоловіка, потрібно дуже ретельно обирати, а коли вибрав, то не хочеться змінювати. Мені пощастило знайти чудового автора – це Андрій Підлужний, лідер гурту «Нічлава». Він автор цих трьох пісень. На Сході від українських пісень не дуже в захваті, але Захід дуже радіє з них.
У грудні вийде новий альбом, над яким співачка працювала два роки. До нього війде 14 пісень, які записувалися в Лондоні.
– Під час підготовки альбому ми зібрали близько 30 пісень, але з них вибрали найкраще. Пісні досить нетипові, можливо, надсучасні. Бо я читаю реп, міксую складними вокальними партіями та хорошими мелодіями.

«Митець необов’язково алкоголік чи наркоман»

– Чи впливає успіх на сцені на благополуччя в сім’ї?
– Діти та сім’я зовсім не заважають кар’єрі. Навіть навпаки. Я не знаю, звідки пішов цей штамп, але я людина, яка руйнує ці стереотипи. Взагалі існує хибна думка, що якщо ти митець, то повинен обов’язково бути алкоголіком чи наркоманом. Зовсім не так. Я завжди беру сина Веніаміна на концерти, якщо вони проходять поблизу Києва. А ще ми хочемо дівчинку й плануємо мати багато дітей.

– Вашому сину два роки. Чи проявляє він артистичні здібності?

– Ще зарано щось казати, але він любить танцювати. Та я б не хотіла, щоб він був артистом, хоча забороняти не будемо.

– Ваш кліп «Не дощ» дуже позитивний і вирізняється з-поміж інших кліпів. Ви берете участь у їх створенні?
– Я дуже дістаю режисерів. Адже приходжу із власним баченням та власною ідеєю. Ми обговорюємо план дій та знаходимо спільне рішення.

– Чи плануєте брати участь у новорічних виставах?
– Чомусь потужних проектів цього року не буде. Чи через брак коштів, чи ще з якихось причин. А займатися переспівом відомих новорічних пісень мені нецікаво. Тому я ніде не буду задіяна. Але 4 грудня у Палаці «Україна» буде мій великий концерт, який покажуть на каналі «Інтер». Ми приготували багато сюрпризів для глядачів.

Дієта та спорт – запорука фігури

– Як Ви тримаєте себе в такій формі?
– Для цього доводиться багато працювати, я чимало танцюю та займаюся спортом. Під час туру це взагалі неважко – я багато рухаюсь та дарую енергетику присутнім. А секрет у дієті та спорті – нічого нового.

– Ви володарка багатьох титулів та звань. Які для Вас найвагоміші?
– Найважливіші ті, за які люди голосували, які подарував народ, а не авторитетне журі. Але взагалі титули мене не тішать, головне, що люди люблять мою творчість і йдуть на концерти.

– Скільки часу будете відновлюватися після туру й коли почнете працювати над новими піснями?
– Тут вирішує не час, а натхнення. А коли воно прийде, цього ніхто не знає.

Довідка

Тіна Кароль – творчий псевдонім співачки Тетяни Ліберман.
Дата народження: 25.01.1985
Місце народження: смт Оротукан, Магаданська область, Росія.
Закінчила музичну школу по класу фортепіано. А потім легендарне Київське вище музичне училище імені Р.М. Глієра. Студентка Національного Авіаційного Університету
Представляла Україну на гала-концерті Слов’янського базару. Участь у музичному конкурсі «Нова хвиля» 2005 р.
Сьоме місце на конкурсі «Євробачення», 2006 рік.
Заміжня за своїм продюсером Євгенієм Огирем. Родина живе в Києві, має сина Веніаміна.
Володарка звань (в різні роки) «Жінка року», «Відкриття року», «Видатна людина року».
Входить до 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус».

Автор: Андрій Кадук, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2010, 13:47 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації