Вхід | Реєстрація

І підпільний клуб закрили, і яму забетонували

І підпільний клуб закрили,  і яму забетонували
У вівторок кілька кобелячан самотужки залили цементним розчином вибоїну на дорозі у провулку Проїжджому.
Того дня пообіді Володимир Казанко та Микола Миркало взяли в руки лопати і відра, приготували розчин і залили ним найбільшу яму в Проїжджому. Працювали хлопці безкоштовно, цемент придбали за власні кошти. А гранвідсів для роботи їм привіз інший кобелячанин Віталій Дорошенко.
У принципі, нічого екстраординарного у вчинку згаданих городян немає. Але досить цікавою є передісторія цієї події. Дивним чином бетонування вибоїни в Проїжджому пов’язане із закриттям комп’ютерного клубу, у якому відбувалися незаконні азартні ігри.
«ЕХО» неодноразово повідомляло про спроби громадської організації «Сила Громади» закрити комп’ютерний клуб. Громадські активісти добилися навіть того, що міська влада не дала дозволу на роботу того закладу. Але він продовжував працювати. Не допомагали ні звернення в прокуратуру, ні в міліції. Таємничий власник клубу діяв за принципом: «А Васька слухає та їсть».
І ось на початку листопада між групою кобелячан виникла суперечка, яка закінчилася своєрідним парі. Уже згадуваний Володимир Казанко дорікнув керівнику «Сили Громади» Володимиру Реві: «Ну й чого варта ваша організація? Уже рік «колотитесь» і не можете той клуб закрити». Рева пообіцяв: «Доб’ємося закриття клубу. Якщо не вдасться цього зробити, то я полишу і громадську, і навіть депутатську діяльність. Усе одно вона ніякого результату не дає». У разі ж припинення роботи клубу Казанко зобов’язався самотужки забетонувати найбільшу яму в провулку, де живе, і вступити в ряди «Сили Громади».
Діяльність клубу таки припинили. З цього приводу Володимир Рева повідомив: «Я в чергове звернувся до прокуратури, міліції і до голови РДА Анатолія Таранушича. І повинен відзначити саме керівника адміністрації. Він пообіцяв і виконав. Це ледве не єдиний керівник у владі району, який слів на вітер не кидає».
А у вівторок виконав свою обіцянку і Володимир Казанко.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2010, 11:03 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації