Вхід | Реєстрація

Селян гарно вітали, а діти чекали

Селян гарно вітали, а діти чекали
18 листопада в приміщенні РЦКіД відбулися урочистості до Дня працівників сільського господарства. Захід відбувався на високому рівні, але проблеми виникли… за дверима.
Повітряними кульками та гірляндами прикрашена сцена. Ведуча емоційно говорила про цінність галузі сільського господарства. Підсумки хліборобського року підводив начальник відділу агропромислового розвитку РДА Василь Шинкаренко. А потім представники місцевої влади нагороджували трударів грамотами.
Для розважальної програми начальник відділу культури та туризму Володимир Проскура запросив 53 артисти з Кременчука: шоу-гурт «Молодість» та учасників театру мініатюр «Живи як я».
Під час програми іноді підводила музична техніка, але це не дуже заважало. Навпаки, стало зрозуміло, що артисти співають не під фонограму.
Представниця шоу-гурту «Молодість» подякувала кобелячанам за теплий прийом. А наприкінці шоу заспівав і сам Володимир Проскура.
Можна із впевненістю стверджувати — представників галузі сільського господарства у РЦКіД зустріли достойно. Проте без ложки дьогтю не обійшлося…
Урочистості розпочалися о 10 годині ранку. А на 12:00 було заплановано циркове шоу для дітей. Кременчужани, напевно, так хотіли розважити глядачів, що затримали дійство на 45 хвилин.
Як наслідок, сотні дітей чекали на циркове шоу, стоячи в фойє. Ми поспілкувалися із дорослими, які привели юних глядачів.
— Білети на цирк були без місця, тому ми прийшли раніше, щоб сісти спереду, — розповідає мама, яка прийшла з трьохрічним хлопчиком. — Тут більше години чекаємо. Так втомилися, що нам той цирк уже до лампочки.
— Ми з села приїхали, — говорить педагог, яка пильно слідкує за кількома школярами. — Чекаємо. А що робити? Та ми ще й нічого, — у 12 годин приїхали, а он з Василівки взагалі з 11‑ї години тут стоять.
Зрештою двері в зал для глядачів цирку таки відчинили. Проте невідомо, що дітям сподобалося більше: цирк чи можливість посидіти.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2010, 12:48 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації