Вхід | Реєстрація

Вторгував сотню, отримає «п’ятірку»

Вторгував сотню, отримає «п’ятірку»
16 листопада був затриманий, а згодом і заарештований черговий кобеляцький наркоторговець.
Двадцятисемирічний житель Кобеляк вирішив зайнятися прибутковим, хоча й незаконним, бізнесом. Він почав торгувати «травкою», тобто наркотичним засобом «каннабіс». Торговельна точка знаходилася прямо в салоні його автомобіля «Жигулі». Чоловіка затримали на подвір’ї однієї із кобеляцьких багатоповерхівок. Він встиг збути іншому молодому кобелячанину коноплі на суму 100 гривень.
Наркоторговець затриманий. По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками статті 307 ч. 2 КК України. Заробивши сто гривень, цей громадянин ризикує «заробити» ще й позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Автор: Віра ГОМОНЮК, інспектор по зв’язках з громадськістю Кобеляцького РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2010, 13:40 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації