Вхід | Реєстрація

Як «Трафік» на Бороду вивів

Днями кобеляцькі правоохоронці викрили групу особливо небезпечних злочинців із Кременчука. Ті спеціалізувалися на крадіжках дизпалива.
10 листопада рано-вранці до Кобе­ляцького райвідділу внутрішніх справ звернувся житель міста Охтирка, водій потужної вантажівки «DAF». Тієї ночі він зупинився, щоб перепочити біля одного із придорожніх кафе, що поблизу села Бутенки. О четвертій ночі водій прокинувся і спробував запустити двигун свого автомобіля. Але машина чомусь не завелася. Чоловік глянув на панель приладів і від здивування почав протирати очі. Електроніка показувала, що в паливному баку немає солярки. Водій вийшов із кабіни і почав обстежувати автомобіль. Він одразу помітив, що кришка на баку зірвана, а на асфальті розлите дизпаливо. А через декілька секунд чоловік почув специфічний гуркіт каністр. За кількасот метрів стояв мікроавтобус білого кольору. Саме в нього кілька чоловік швиденько вкидали каністри. Зрозумівши, що з його «DAFа» банально злили солярку, чоловік звернувся в місцевий райвідділ міліції.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група у складі співробітників карного розшуку Юрія Лісного, Максима Крейса, Олексія Задулого, дільничного інспектора міліції Олександра Колінька та слідчого Михайла Вовка. Очолював правоохоронців начальник райвідділу Сергій Терела.
Міліціонерам вдалося досить швидко встановити марку та місце реєстрації мікроавтобуса, в який вантажили каністри. Це був «Рено-Трафік», зареєстрований у Кременчуці. Невдовзі знайшли і саму машину. Вона на той момент знаходилася на подвір’ї одного із жителів села Червона Знам’янка Кременчуцького району. Міліціонери затримали чоловіка, який ремонтував «Рено». Ним виявився вже раніше судимий громадянин. А в будинку, біля якого знайшли автомобіль, проживав чоловік, широко відомий у кримінальних колах Кременчука під кличкою Борода. І прославився він далеко не добрими справами. Борода неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і, як виявилося, був ватажком цілої банди, що займалася крадіжкою дизельного пального із вантажних автомобілів. Крім того, під час обшуку у його господарстві знайшли небагато-немало, а цілих два кілограми висушеної коноплі. Краденої солярки чоловікові було замало, він ще й наркотиками підторговував. Нині «Борода» подався «у біга». А його заарештований спільний зізнався у крадіжці 600 літрів солярки із вищезгаданого «DAFа». Зізнався він і в кількох інших аналогічних злочинах.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2010, 13:52 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації