Вхід | Реєстрація

У депутатів відібрали землю

У депутатів відібрали землю
Відбулася позачергова третя сесія міської ради, яку провів міський голова Олександр Мамай. Сесія задовольнила протест прокурора Полтави на рішення позачергової п'ятдесят восьмої сесії міської ради п'ятого скликання «Про передачу земельних ділянок громадянам та надання у користування земельних ділянок на вулиці Журавлиній Обслуговуючому кооперативу «Юрівка». Рішення скасоване. Нагадаємо, депутати попереднього скликання самі собі виділили земельні ділянки. Так само підтримали депутати прокурора і щодо відповідного рішення позачергової тридцять п'ятої сесії міської ради п'ятого скликання у частині надання в користування для забудови ПП «Полтава-2008» земельної ділянки на вул. Шевченка, 58-а площею 0,2782 га для будівництва торгівельного центру.
Утворено виконавчий комітет міської ради, до якого персонально ввійшли міський голова Олександр Мамай, секретар міської ради Оксана Деркач, заступники мера В'ячеслав Стеценко, Ірина Яковлєва, Дмитро Трихна, Валентин Герасименко, Діонісій Каплін, Ольга Борисенко, голови райвиконкомів Андрій Бардінов, Олександр Тарашевський, Світлана Воронова, директор ПП «Ірбіс» Валерій Курцев, директор ТОВ «Альянс-Полтава» Лев Верига.
Створено Погоджувальну раду депутатських фракцій, груп і постійних комісій ради. Рішенням сесії виведено зі складу постійної комісії з питань економічної політики, комунальної власності, бюджету, фінансів, цін Ольгу Борисенко, а зі складу комісії з питань освіти і культури, фізкультури, спорту та молодіжної політики Ірину Яковлєву – у зв'язку з припиненням депутатських повноважень. Їх місця посіли відповідно Ірина Климко та Наталія Глушич. Затверджено положення про структурні підрозділи міської ради та її виконавчого комітету.
Для забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств Полтави у зимовий період збільшено асигнування управлінню ЖКГ на 400 тисяч гривень шляхом перерозподілу резервного фонду.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2010, 11:18 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації