Вхід | Реєстрація

Мамай буде розбиратися, куди Матковський подів гроші

Мамай буде розбиратися, куди Матковський подів гроші
Мер Полтави Олександр Мамай запросить КРУ для перевірки, бо має багато питань до колишнього міського голови.
– Ми хочемо запросити КРУ після новорічних свят. Бо якщо почати перевірку перед святами, а потім робота буде перервана, то це не годиться. Ми допомагатимемо спеціалістам і будемо показувати документи, де ми вважаємо є порушення, щоб КРУ дало свою оцінку, – повідомив мер журналістам на прес-конференції.
Олександр Мамай говорить про численні зниклі кошти.
– Мені неприємно, коли я зустрівся з начальником податкової міліції, а він мені сказав, що будуть порушувати кримінальну справу проти управління житлово-комунального господарства. Бо коли ремонтувалися будинки, витратили дуже багато коштів. А люди не бачили ні ремонту, ні машин з бітумом, нічого, а кошти списані, – розповів Олександр Мамай. – Скоро я зустрінусь з Андрієм Матковським, колишнім мером, і хочу в нього ще запитати, чому не були виділені 180 тисяч на ремонт Краєзнавчого музею, які він обіцяв.
На останній сесії міської ради виділили 400 тисяч гривень для ШЕД (шляхово-експлуатаційної дільниці), бо, за словами мера, влада минулої каденції залишила підприємство «з нулем». Усі гроші, виділені на паливно-мастильні матеріали, були використані. І якщо у Полтаві випаде сніг, то немає коштів, за які можна буде його прибрати.
– Де поділися ці кошти, ми також будемо дізнаватися, – пообіцяв мер.

Автор: Валентина Зайченко, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2010, 15:18 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації