Вхід | Реєстрація

«Міс Ліцей-2010»

«Міс Ліцей-2010»
У Професійному аграрному ліцеї (Кобеляки) 8 грудня відбувся конкурс краси серед учениць цього закладу. Сім учасниць змагалися за звання найкращої.
Безумовно кожна з конкурсанток мала свої переваги та таланти. Так, наприклад, Тетяна Пастухова з допомогою проектора продемонструвала свої фотороботи, які буквально захопили глядачів красою та професійністю зйомки. Марина Малько прямо на сцені приготувала салат та пригостила ним журі, а потім дивувала своїми артистичними здібностями. Тетяна Куліш вражала присутніх пластичністю у танцювальних композиціях та вправністю робити неперевершені зачіски. Альона Малько зацікавила глядачів танцювальними номерами та артистичністю. Вікторія Лисова вміло розповідала гуморески та демонструвала свої чудові малюнки і вишиванки. Ілона Данілова захопила присутніх повільним танцем та гумористичним номером. Вікторія Дорошенко станцювала яскравий східний танець. Однак, на думку автора, багато її талантів так і залишилися поза конкурсом. Адже її найбільше захоплення — спорт. Саме Вікторія нещодавно здобула перше місце на велозабігу в Полтаві.
У цілому атмосфера в залі була теплою і дружньою, глядачі аплодували усім без винятку учасницям. Інтригою конкурсу було те, що учасниці Марина та Альона Малько — сестри, яким, напевно, було досить нелегко конкурувати між собою.
Красуні відрекомендувалися та розповіли про себе у конкурсі «Візитка», після чого познайомили присутніх зі своїм хобі на конкурсі «Світ моїх захоплень». Наступним випробуванням стало змагання на кмітливість. Журі також оцінювали фотогенічність дівчат під час перегляду їх знімків на проекторі. Потім учасниці готували, розповідали про одяг різного стилю та демонстрували свої вміння у творчому конкурсі.
«Міс глядацьких симпатій» (переможницю у цій номінації визначало не журі конкурсу, а глядачі) та «Міс Чарівність» стала Ілона Данілова. Титул «Міс оригінальність» здобула Вікторія Дорошенко, «Міс Привабливість» — Марина Малько, «Міс Елегантність» — Альона Малько. «Віце-міс» журі оголосили Вікторію Лисову. А Тетяна Пастухова отримала нагороди одразу у двох номінаціях — «Міс Фотогенічність» та «Перша Віце-міс». І, власне, переможницею конкурсу «Міс Ліцей-2010» стала Тетяна Куліш.

Фото з даної події ви можете переглянути у нашій галереї

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2010, 10:41 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації