Вхід | Реєстрація

«Липовий» чемпіон

У середу, 1 грудня 2010 року, в адмінприміщенні районного стадіону «Колос» відбулося засідання комісії (яка була затверджена на попередньому зібранні представників команд І та ІІ ліг району) з вивчення та прийняття рішення по заявних документах команди «Авангард» (Жуки) у 2010 році.
Згідно затвердженого положення про проведення чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, за команду тієї чи іншої сільської ради мають право грати футболісти, які працюють, народилися або проживають на її території.
За поданими заявними документами (ксерокопії паспортів та трудових книжок) у складі команди «Авангард» села Жуки задіяні гравці-мешканці міста Кременчука та селища Білики. На них подані копії трудових книжок із записами про їх працевлаштування в ФГ «Покрова 2006» с. Жуки:
1. Галата Олег Вікторович, житель м. Кременчук, грав за команди майстрів.
2. Диндіков Олександр Леонідович, житель м. Кременчука, на цей час є гравцем команди ФК «Велика Багачка» —  шестиразового чемпіона Полтавської області, перебував на контракті в німецькій команді «Шальке — 04» та українських командах майстрів.
3. Криворучко Василь Олександрович, житель м. Кременчук, грав за команди майстрів.
4. Зав’ялов Сергій Сергійович, житель м. Кременчук, грав за команди майстрів, на цей час є гравцем команди ФК «Велика Багачка»— шестиразового чемпіона Полтавської області з футболу.
5. Федоренко Руслан Вікторович, житель смт. Білики.
6. Ковальчук Дмитро Олександрович, житель смт. Білики.
7. Пугач Олександр Сергійович житель, смт. Білики.
Комісією було вивчено заявні документи команди «Авангард» (Жуки) та прийнято рішення, що подані документи є фальсифіковані, а команді «Авангард» Жуки в усіх матчах зараховано технічні поразки 3:0 (фактично жуківську команду переведено до другої за престижністю ліги району).
Чемпіоном району стала команда «Спарта» (Лутовинівка), чинний володар Кубка Кобеляччини.

Автор: Кобеляцька РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2010, 11:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації