Вхід | Реєстрація

Ремонт клубів чи заміна завклубів?

Сільські будинки культури демонструють свої вміння, а два найкращі з них будуть реконструйовані.
Минув місяць з того дня, як начальник відділу культури та туризму Кобеляцької РДА Володимир Проскура в інтерв’ю кореспонденту «ЕХО» розповідав про кошти, які будуть виділені на відновлення двох будинків культури у районі. При виборі цих двох об’єктів він пообіцяв надати перевагу тим селам, де дійсно на сьогодні працює художня самодіяльність.
Начальник відділу культури та туризму дійсно активно почав відвідувати сільські клуби, щоб оцінити рівень роботи, яка проводиться завклубами.
— Посаду директора будинку культури має займати людина з активною життєвою позицією, — роз’яснює Володимир Костянтинович. — Це повинна бути творча особистість, яка буде горіти бажанням щось зробити для односельців, навчити співати, грати на музичних інструментах. На жаль, не кожен нині працюючий завклуб здатен на це, тому неодмінно будуть кадрові зміни. Я хочу, щоб клуби очолювали молоді люди, які мають сучасний погляд на музику та взагалі на творчість. Потрібно іти в ногу з часом. У деяких клубах самодіяльність на такому рівні, що здається, ніби ми й досі живемо в минулому столітті.
На сьогодні Володимир Проскура відвідав 12 сільських клубів. Він відмітив хорошу роботу художньої самодіяльності Білицького та Бутенківського будинків культури.
Наостанок рекомендуємо завідуючим клубами активізуватися, адже від того, як вони будуть працювати найближчим часом, залежить стан приміщення будинку культури села.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2010, 13:02 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації