Вхід | Реєстрація

«Сила ради» перемагає «Альянс»

«Сила ради» перемагає «Альянс»
У черговому турі міні-футбольної першості Нових Санжар обійшлося без сенсацій. Сильніші без проблем перемагали слабших.
Так, в одному з матчів новосанжарська «Сила ради» зуміла обіграти досить міцний «Альянс» із Дубини. Протягом усього поєдинку перевага була на боці новосанжарців. Але вони, часом, умудрялись хибити із найзручніших позицій — кілька разів не попадали у порожні ворота, не раз відмінну реакцію демонстрував голкіпер «Альянсу». У результатів кінцівка зустрічі видалася напруженою і нервовою. Футболісти «Альянсу» мали непогані шанси зрівняти рахунок, а одні з лідерів — втратити перші очки. Але «Сила ради» перемогу таки відстояла і продовжила чемпіонську гонку разом із «Зорею-1» та «Динамо». Усі вони поки що йдуть без втрат.
У цьому турі вкотре поповнили свій бомбардирський рахунок кращі нападники турніру. У Артема Співака з «Альянсу» на рахунку вже 13 м’ячів, у Андрія Томіліна із «Сили ради» — 9, Володимир Коба («Юність»), Ігор Варич («Маяк»), Ігор Савран («Чкалова»), Владислав Олійник («Зоря-1») та Олександр Брижак («Штурм») мають по 8 забитих голів.
У 4‑му турі були зафіксовані наступні результати: «Авангард» — «Штурм» — 2:2; «Сила ради» — «Альянс» — 4:3; «Колос» — «Стандарт-95» — 6:3; «Ніка» — «Чиста криниця» — 3:5; «Стандарт» — «Ветеран» — 8:2; «Динамо» (РВ ГУМВС) — «Маяк» — 7:4; «Ворона» — «Зоря-1» — 2:6; «Чкалова» — «Зоря-2» — 4:5; «Ворскла» — «Юність» — 9:3.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2010, 14:44 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. taurus / 14 грудня 2010, 14:57
футбол - это спорт...спорт - это здоровье...

Занимайтесь спортом нежели курить или пить..!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації