Вхід | Реєстрація

«Сила ради» перемагає «Альянс»

«Сила ради» перемагає «Альянс»
У черговому турі міні-футбольної першості Нових Санжар обійшлося без сенсацій. Сильніші без проблем перемагали слабших.
Так, в одному з матчів новосанжарська «Сила ради» зуміла обіграти досить міцний «Альянс» із Дубини. Протягом усього поєдинку перевага була на боці новосанжарців. Але вони, часом, умудрялись хибити із найзручніших позицій — кілька разів не попадали у порожні ворота, не раз відмінну реакцію демонстрував голкіпер «Альянсу». У результатів кінцівка зустрічі видалася напруженою і нервовою. Футболісти «Альянсу» мали непогані шанси зрівняти рахунок, а одні з лідерів — втратити перші очки. Але «Сила ради» перемогу таки відстояла і продовжила чемпіонську гонку разом із «Зорею-1» та «Динамо». Усі вони поки що йдуть без втрат.
У цьому турі вкотре поповнили свій бомбардирський рахунок кращі нападники турніру. У Артема Співака з «Альянсу» на рахунку вже 13 м’ячів, у Андрія Томіліна із «Сили ради» — 9, Володимир Коба («Юність»), Ігор Варич («Маяк»), Ігор Савран («Чкалова»), Владислав Олійник («Зоря-1») та Олександр Брижак («Штурм») мають по 8 забитих голів.
У 4‑му турі були зафіксовані наступні результати: «Авангард» — «Штурм» — 2:2; «Сила ради» — «Альянс» — 4:3; «Колос» — «Стандарт-95» — 6:3; «Ніка» — «Чиста криниця» — 3:5; «Стандарт» — «Ветеран» — 8:2; «Динамо» (РВ ГУМВС) — «Маяк» — 7:4; «Ворона» — «Зоря-1» — 2:6; «Чкалова» — «Зоря-2» — 4:5; «Ворскла» — «Юність» — 9:3.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2010, 14:44 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. taurus / 14 грудня 2010, 14:57
футбол - это спорт...спорт - это здоровье...

Занимайтесь спортом нежели курить или пить..!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації