Вхід | Реєстрація

«Перемога – партії, поразка – моя власна»

Таким висловом оперує нардеп України, лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценок. Аби фортуна сприяла, і однопартійці знали, що робити, партія нині проводить для них навчання. За освітньою програмою від політсили, аби формувати кадровий резерв, в Україні нині навчається близько 3 тисяч депутатів від «Фронту» різних рівнів.
Прес-конференцію лідера політичної партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка присвятили регіональному, четвертому за ліком партфоруму у Полтаві. «Фронт змін», зазначає нардеп, – єдина партія, яка навчає і має освітню програму для своїх депутатів. Одне питання – пройти до влади, інше – виконати обіцяне виборцям. Партія – однозначно в опозиції до діючої влади, втім, у свою чергу, має надавати свої обгрунтовані пропозиції і проекти.
Арсеній Яценюк, народний депутат України, лідер партії «Фронт змін»:
— Це дуже важливо з огляду на те, що в Парламенті приймається «чудовий» законопроект про держбюджет на 2011 рік. Я б його перефразував на пробюджет Партії регіонів на 2011 рік. І місцеві бюджети всіх рівнів так само повинні бути прийняті відповідно до закону. Звичайно, вони пропустили всі терміни, але зараз справа не в термінах, а в цілі і змісті цього законопроекту, який вбиває місцеве самоврядування і не дає жодної перспективи для розвитку регіонів.
Завдання, яке нині ставить очільник партії перед депутатами, яких до влад різних рівнів загалом по Україні зайшло близько 3 тисяч, – створити кадровий резерв, аби саме він після парламентських виборів знав, яких саме змін потребує країна. Жорсткій критиці очільник «Фронту Змін» піддав нові реформи (зокрема, кодекси і законопроекти) діючої влади.
Арсеній Яценюк, народний депутат України, лідер партії «Фронт змін»:
— Я чудово усвідомлюю, що адміністративна реформа в країні вкрай необхідна. Тільки адміністративна реформа - це не зняти декілька міністрів, і ті міністерства, які були в складі Уряду, сьогодні перейшли в державні агентства і лишити тих самих людей. Адміністративна реформа повинна передбачати комплексну адміністративно-територіальну реформу - це прив'язані речі. По-друге - те, що обіцяв Янукович - передача повноважень виконавчої гілки влади на місцях від обласних адміністрацій до міських рад.
Те, що реально слід зробити, продовжує Арсеній Яценюк, – розпочати дієву війну із корупцією в чиновницькому апараті. Чиновники, на думку нардепа, мають не впливати на життя пересічних громадян, а вирішувати їх проблеми згідно з чинною Конституцією і законодавством.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2010, 12:48 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації