Вхід | Реєстрація

Весілля у Василівці

10 грудня у приміщенні Василівського Будинку культури відбулася презентація вистави «Весілля у Василівці» за мотивами всім відомого мюзиклу Костянтина Меладзе «Сорочинський ярмарок». Ініціатором комедійного дійства став новоспечений директор Будинку культури Сергій Горденко. Саме він створив у селі театр пародій «АРТФУЛЛ», що в перекладі з англійської «повне мистецтво», і саме з пера Сергія народилася цікава п’єса «Весілля у Василівці».
На святкове дійство завітали й шановані гості, а це василівський сільський голова Микола Блискун, директор районного центру культури та дозвілля Наталія Слісаренко, начальник відділу культури і туризму Володимир Проскура. З приводу театралізованого дійства у Василівці Володимир Костянтинович сказав: «Я вже довгий час спостерігаю за творчістю Сергія,  і його номери мені дуже подобаються. Я ціную роботу нашого нового завклубом, сподіваюся, з часом Василівський Будинок культури буде відремонтований, і ми ще не раз побачимо ваші виступи».
І справді, святкове дійство пройшло на «ура». Попри холод у місцевому клубі, колектив «АРТФУЛЛ» виступив чудово. Кума Хавронія Никифорівна, її донька Параска із нареченим, циганка та інші герої добряче повеселили публіку. Бурхливими оплесками вітали глядачі танці на всі смаки: циганський,  індійський і, звичайно ж, український. Сподобалися глядачам і пародійні пісні у виконання Тані Кошлатої та Сергія Горденка. Був і конкурс караоке.
Сергій та його команда пообіцяли й надалі радувати односельчан своїми виступами. За 10 днів свого керівництва Горденко вже зробив ремонт у двох кімнатах клубу, «полатав» підлогу, відремонтував стільці. Директор клубу дякує сідьському голові Миколі Вікторовичу Блискуну за розуміння і надання грошової допомоги, Віктору Котову та Анатолію Шивильову за добровільну і абсолютно безкоштовну допомогу в ремонті. А ще, користуючись нагодою, театр «АРТФУЛЛ» вітає з днем народження головну героїню вистави Дашу Ніколенко (Параску).
«Весілля у Василівці» завершилося, але я впевнена: на жителів цього села чекають нові наперевершені номери від Сергія Горденка та його театру «АРТФУЛЛ»! До нових зустрічей!

Автор: Алла СОЛОМКА, член клубу «Основи журналістики» при БДЮТ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2010, 10:46 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації