Вхід | Реєстрація

Волейбол. Товариські зустрічі

11 грудня 2010 року в м. Кобеляки в спортивному комплексі «Іскра» відбулися товариські матчі з волейболу між командами Кобеляцького р-ну та м. Дніпродзержинська.
У першому матчі зустрічалася дівоча команда Кобеляцької ДЮСШ та команда с. Бутенки. Волейболістки з райцентру перемогли своїх суперниць — 2:0. У іншому матчі збірна Кобеляцької ДЮСШ, яка була сформована з гравців з м. Кобеляки та с. Бутенки, зустрічалася з командою ветеранів з м. Дніпродзержинська — 35 років і старші. Більш досвідчені волейболістки перемогли наших юних спортсменок 3:0.
У цей день між собою грали і юнаки. Команда Кобеляцької ДЮСШ перемогла команду с. Бутенки — 2:1. Досить цікавим був поєдинок між молодіжною збірною Кобеляцького району та командою Дніпродзержинського металургійного коледжу, в якому було зіграно аж 5 партій. У останній партії гості здобули перемогу — 17:15 і 3:2 по партіях.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2010, 11:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації