Вхід | Реєстрація

Романтичний футбол

Романтичний футбол
Доки одні учасники міні-футбольного чемпіонату Нових Санжар сперечаються за перші рядки турнірної таблиці, інші команди просто радують атакуючою грою та зливою голів. Забитих і пропущених.
Такий відкритий і романтичний футбол рідко приносить результат у вигляді набраних очок, але, натомість, дуже подобається уболівальникам. Яскравим представником таких «романтичних» команд є галущиногреблянська «Юність». За 5 турів команда набрала лише 1 очко, а от за кількістю забитих голів не поступається лідерам першості. Але ж і пропускає команда ще більше. Як кажуть, грає сама і дає грати іншим. У черговому турі «Юність» зустрічалася з «Авангардом» з Попового. Останні також демонструють цікавий атакуючий футбол, але все ж таки більш грамотно грають в обороні. Проте у цьому поєдинку «Авангард» також заразився романтичним футболом «Юності»: і забив багато, і пропустив достатньо. Матч закінчився перемогою футболістів із Попового з рахунком 9:7. А «Юність» знову багато забила, але не зуміла розжитися бодай одним очком. Такий він,  романтичний футбол.
Інші зустрічі цього туру принесли наступні результати: «Стандарт-95» — «Ніка — 3:6; «Чиста криниця» — «Ворона» — 7:2; «Ветеран» — «Колос» — 6:3; «Зоря-2» — «Стандарт» — 5:4; «Маяк» — «Чкалова» — 8:6; «Альянс» — «Динамо» (РВ ГУМВС) — 2:5; «Штурм» — «Сила ради» — 0:7; «Зоря-1» — «Ворскла» — 7:2.
Кращі бомбардири чемпіонату: Співак Артем («Альянс») — 14, Коба Володимир («Юність») — 12, Савран Ігор («Чкалова») — 10, Байбара Ігор («Чкалова»), Варич Ігор («Маяк»), Мокляк Владислав («Зоря-1»), Томілін Андрій («Сила ради») — 9.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2010, 11:39 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації