Вхід | Реєстрація

Перший сніг приніс перші аварії на дорогах

Перший сніг приніс перші аварії на дорогах
Цьогорічна зима, як ніколи, вступає в свої права обережно. Вона ще не випробовувала українців справжнім снігом та морозами. Але вже попередила про свій прихід.
Своєрідним першим попередженням став невеличкий сніг, який наприкінці минулого тижня випав у Кобеляцькому районі. Як завжди, виявилось, що до зими приготувалися далеко не всі. Особливо це стосується водіїв автомобілів та представників комунальних служб.
12 грудня, у неділю, на перехресті вулиць Калініна і Касьяна сталася дорожньо-транспортна пригода, яка чітко підтвердила вищезгадану тезу. Близько тринадцятої години дня на засніженій та вкритій кригою дорозі зіткнулися одразу три автомобілі. Найбільше «дісталося» ні в чому не винному «Москвичеві», який спускався по вулиці Калініна в бік стадіону «Колос». На його біду в цей час по вулиці Касьяна у бік податкової інспекції рухався його колега, інший «Москвич». Його власник, виїжджаючи із другорядної дороги, не надав переваги у русі і в’їхав на перехрестя, де й зіткнувся з першим автомобілем.
У цей же час з тієї ж вулиці Калініна спускався третій автомобіль — «вазівська» «шістка». Хоча «спускався» — це перебільшення. Водій «Жигулів», побачивши ДТП, намагався загальмувати і навіть повністю викрутив вправо передні колеса. Але сила тяжіння і слизька дорога зробили свою справу. «Першому» «Москвичеві» дісталося ще й від «Жигулів».
Численні вуличні «зіваки», які зібралися на місці події, голосно обурювалися станом дорожнього покриття на вулиці Калініна. «Якщо вже піском не сиплять, то нехай закриють для машин цю вулицю», — такою була думка більшості.
У цій ДТП постраждали лише автомобілі. І недорогі. До речі, власник «Жигулів» чи то згарячу, чи всерйоз висловлював бажання скласти судовий позов на міських комунальників. Але ж зима лише почалася… Синоптики обіцяють снігопади. І при такій «оперативності» дорожніх служб нас очікують нові дорожньо-транспортні пригоди. Між іншим, підйом по вулиці Шевченка піском теж не посипали.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2010, 12:12 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації