Вхід | Реєстрація

Іван Дяченко: «За воду в Кобеляках платитимуть всі!»

Іван Дяченко: «За воду в Кобеляках платитимуть всі!»
Із 1 січня 2011 року ККП «Водоканал» розпочне заключати нові договори на водопостачання. Одночасно відбуватиметься тотальна перевірка стану оплати за спожиту воду.
«До перевірок залучимо всі можливі ресурси, — ділиться планами директор «Водоканалу» Іван Дяченко. — По дворах підуть усі — і контролери, і слюсарі, і бухгалтери, і я зі своїм заступником. Ми не лише нові договори із людьми заключатимемо. У процесі перевіримо, чи всі вчасно сплачують за воду, чи немає в декого «врізок» поза лічильником».
Нещодавно призначений директором Іван Дяченко одразу поставив чітке і однозначне завдання перед абонентською службою: контролери «Водоканалу» повинні різко активізувати свою роботу. Розроблені спеціальні плани і графіки обходу міста. Дяченко щодня особисто перевіряє роботу контролерів. Розроблена і система заохочення за виявлення несанкціонованих «врізок» у водомережу.
За словами Івана Дяченка, перші результати більш активної роботи контролерів «Водоканалу» вже є. Так співробітники підприємства виявили двох кобелячан, котрі примудрилися використовувати воду, пускаючи її поза лічильником. «І обоє ж люди небідні, — розповідає Дяченко. — Один спеціалізувався на тому, що різав свиней і м’ясо продавав. А за воду платити не хотів. Що ж, тепер заплатить по повній програмі».
На двох найбільш злісних порушників складені протоколи, і вони будуть притягнуті до адмінвідповідальності. Використання води поза обліком обійдеться у суму від 3 до 6 тисяч гривень. «Цікаво спостерігати за реакцією людей, — ділиться враженнями директор «Водоканалу». — Спочатку порушники грубіянять, потім просяться, потім починають комусь телефонувати».
Розповів Іван Дяченко і про два цікаві, майже анекдотичні, випадки із кобеляцького сьогодення: «Виявили ми порушника. Того, що свиней різав, а за воду не платив. Не встигли протокол скласти, коли мені на «мобілку» подзвонив не останній в Кобеляках чоловік. І почав розповідати, що крадій —  його родич, і можна було б його і не чіпати. А я йому: «Усе зрозумів. Завтра наші контролери будуть у вас». Чоловік одразу ж вимкнув телефон.
Телефонує на «робочий» одна жіночка. І говорить: «Тут до мене ваші контролери прийшли. Так я їм сказала, що за воду не платила і платити не буду».
— Чому? У вас якість пільги є?
— Ні, пільг немає. Просто я у «Водоканалі» робила. Звідти й на пенсію пішла.
— Значить будете платити як всі.
— Я буду скаржитися.
— Це ваше право, але й платити будете обов’язково».
За словами Івана Дяченка, наведення порядку із оплатою за спожиту воду дасть можливість покращити далеко не блискучий фінансовий стан «Водоканалу».

Адміністрація ККП «Водоканал» закликає добропорядних кобелячан повідомляти про факти крадіжок води недобросовісними споживачами. Конфіденційність та винагорода гарантовані. Телефон для надання інформації: 3-33-51

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2010, 16:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації