Вхід | Реєстрація

Головна новорічна ялинка росла у мікрорайоні Зарічки

Головна новорічна ялинка росла у мікрорайоні Зарічки
Кобеляцька міська новорічна ялинка сягає до 8 метрів. Міська рада придбала велетенську сосну в кобелячанина з мікрорайону Зарічка за 300 гривень. Її вже почали прикрашати. Міська рада оголосила конкурс на кращу новорічну іграшку, виготовлену власноручно, яка буде красуватися на міській ялинці. За найкращу іграшку переможця буде нагороджено призом.
Найважче завжди вішати прикраси з допомогою автовишки. Раніше ялинку прикрашали працівники міської сервісної служби, проте цього року, більш за все, допомагатимуть працівники відділу культури.
— Технічну сторону ми беремо на себе. Електрику підведемо, встановимо щити, — розповідає голова міськради Олександр Ісип. — А у прикрашенні ялинки погодилися взяти участь працівники відділу культури. Також вони будуть проводити новорічні ранки та вечори, адже ялинка цього року встановлена поряд з приміщенням РЦКіД.
Демонтують новорічну красуню після старого Нового року.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2010, 17:05 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації