Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі свободівці до свята Миколая привітали дітей з вадами здоров'я

18 грудня 2010 року за сприяння Кременчуцької міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" для сиріт та дітей з вадами здоров'я були організовані свята до дня Миколая.
О 12-00 в кафе "Маріо" розпочалось святкове дійство, ініціатором якого виступила Кременчуцька міська організація ВО "Свобода". На дітей чекав солодкий стіл та святкова програма з живою музикою та конкурсами.
Відкрив захід настоятель Свято-Миколаївського собору КП Отець Володимир, який прибув на запрошення депутатів від "Свободи". Отець Володимир розповів дітям та дорослим про життя і діяння святого Миколая Чудотворця. Про любов до Бога та піклування про знедолених. Після цього запросив учасників заходу на недільну службу.
Далі до гостей звернувся депутат Кременчуцької міської ради, свободівець Віктор Бугайчук. Він закликав дорослих піклуватись про знедолених діточок та допомагати ближнім, а саму малечу – вірити у дива і побажав всім гарних свят.
У цей час заступник голови Полтавської обласної організації ВО "Свобода" Сергій Галата відвідав Кременчуцьку соціальну школу-інтернат Полтавської обласної ради, де привітав сиріт зі святом Миколая. Понад 40 діточок отримали свої подарунки. Днем раніше "Свобода" виказала допомогу школі-інтернат "Малютка".
Нагадаємо, 17 грудня 2010 року депутат Автозаводської районної ради міста Кременчука від ВО "Свобода" Олег Савченко відвідав понад 20 сімей і особисто вітав зі святом Миколая дітей з вадами здоров'я та багатодітні родини.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2010, 11:20 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації