Вхід | Реєстрація

Дуель на верстатах

Дуель на верстатах
У Полтавському політехнічному коледжі та професійно-технічному училищі № 9 за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому, відділу у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, обласного молодіжного центру праці вперше організовано конкурс-змагання «Кращий за фахом» з професії токар.
Участь у конкурсі взяли 2 учні ПТУ № 9 та 2 студенти Полтавського політехнічного коледжу. Під час першого етапу конкурсанти виготовляли деталі за запропонованими кресленнями. Другий етап конкурсної програми проходив у актовому залі Полтавського політехнічного коледжу і складався із трьох конкурсних завдань для учасників. А тим часом, доки готувалися конкурсанти, глядачі могли переглянути кращі виступи творчих колективів навчальних закладів та взяти участь у пізнавальній вікторині.
Оцінювало виступи учасників компетентне журі, до складу якого входили і представники роботодавців: ВАТ «Полтавський турбомеханічний завод» та ВАТ «Полтавський автоагрегатний завод».
Хлопці показали досить гарні як практичні навики, так і теоретичні знання. Але все ж у нелегкій боротьбі перше місце виборов В’ячеслав Орисенко – учень ПТУ № 9.
Усі учасники були нагороджені подарунками та солодощами від управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому та відділу у справах сім’ї та молоді ОДА.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2010, 12:13 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації