Вхід | Реєстрація

19 грудня запалали вогні на головній зеленій красуні Кременчука

19 грудня запалали вогні на головній зеленій красуні Кременчука
19 грудня на День Святого Миколая у Кременчуці запалали вогні на головній зеленій красуні міста, яка знаходиться на пл. Незалежності. Звертаючись  до присутніх, міський голова Олег Бабаєв привітав всіх кременчужан, і дорослих, і малечу, а також гостей міста із святом Святого Миколая, наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, побажав всім міцного здоров’я, щастя, і щоб рік новий виправдав всі надії і сподівання. Малечі ж мер побажав веселих новорічних свят,  а також успіхів у навчанні.
Привітали всіх із новорічними святами і казкові герої, які повели маленьких глядачів у яскравий світ сучасної  казки  «Запали ялинку у контакті». Юні кременчужани стали учасниками казкової історії  про те   як Снігуронька та казкові герої   розшукують   Діда Мороза, який заблукав у мережі Інтернет, щоб повернути його в реальність і запалити новорічну красуню-ялинку. Звичайно, як і всі казки, ця  новорічна казочка завершилася добре і кременчуцькі дітлахи таки дочекалися Діда Мороза, а потім разом з ним та його внучкою Снігуронькою запалили вогні на головній ялинці міста.

Автор: Кременчуцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2010, 14:21 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації