Вхід | Реєстрація

В Полтаві Дмитру Коляденку показали середній палець

В Полтаві Дмитру Коляденку показали середній палець
Вчора у Полтаві відбувся конкурс краси „Королева Полтавщини - 2010”, у якому за титул головної красуні області змагалися 26 дівчат. Не обійшовся конкурс і без курйозів.
Зокрема, під час виступу Дмитра Коляденка, коли він саме співав під сценою, двоє чоловіків, на вигляд тверезих та досить кремезної статури, пройшли демонстративно повз, ледь не зачепивши Коляденка, до одного з виходів.
Коли співак вже знову був на сцені чоловіки поверталися назад. Тоді вже один з них зупинився прямо перед Дмитром, ткнув йому середній палець та пішов.
Коляденко не знітився, а пожартував, що це "з ним так поздоровався хлопець". Почувши це, чоловік повернувся знову під сцену і ткнув середній палець ще раз, при цьому ніби-то не збираючись йти геть.
Тоді на захист Коляденка стали хлопці з його балету та глядачі. Зокрема, із залу лунали вигуки: "Йди геть полтавське бидло" та "Де охорона? Покличте охорону!". Тільки охорона так чомусь і не прийшла...Закінчився інцидент тим, що Коляденко почав просто ігнорувати зухвалого полтавця і чоловік пішов із залу сам.
На прес-конференції після конкурсу полтавські журналісти вибачилися за цей інцидент, а Дмитро Коляденко сказав, що не ображається на хлопця.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2010, 14:40 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації