Вхід | Реєстрація

Міжрегіональний семінар вібувся у Миргороді

10 грудня 2010 року на базі ЦЕВ, за ініціативи та при підтримці Кременчуцького міського комітету громадських організацій, відбувся Міжрегіональний семінар у рамках Програми "Стажування молоді в органах місцевого самоврядування". У заході взяли участь представники 5 областей: Миколаївської, Черкаської, Чернігівської, Дніпропетровської, Полтавської, - переможці Програми "Стажування молоді в органах місцевого самоврядування" на місцевих рівнях, представники влади та громадських організацій.
Учасників семінару від органів місцевого самоврядування привітала депутат Миргородської міської ради, директор Миргородського центру естетичного виховання Ночна Н.І., яка також ознайомила гостей із діяльністю свого закладу.
Розпочала роботу "круглого столу" директор Миргородського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Гирка Н.О., яка представила у відеослайдах спільну діяльність Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і Миргородської молодіжної громадської організації "За нами майбутнє".
Про реалізацію проектів " Твоє майбутнє в твоїх руках" та "Вбережи себе і друзів від небезпеки" розповів заступник голови ГО "За нами майбутнє" Ганюшкін Олександр (на знімку зверху).
Друга частина семінару проходила на базі ЗОШ № 1 ім. Панаса Мирного. Із діяльністю шкільного самоврядування учасників семінару ознайомили - президент школи Сиверин Тетяна та прем'єр-міністр школи Литвишко Андрій (на знімку знизу). Про історію школи, її досягнення та здобутки гостям розповіла завуч школи, депутат Миргородської міської ради Фененко В.В. Приємним подарунком для усіх став виступ лауреата ІІ премії фестивалю "Осіннє рандеву - 2010" Кононенка Дмитра.
Для учасників семінару була організована екскурсія по місту: вони мали змогу оглянути скульптурну композицію " Камінь любові" , пам'ятник М.В. Гоголю та скульптури літературних героїв його творів, пройшлися по території курорту "Миргород". Цікавою та змістовною була екскурсія гостей до Миргородський краєзнавчого музею. Подібні заходи сприяють обміну досвідом, розширенню зв'язків співпраці та підвищенню ініціативи молоді в громадському житті міста.

Автор: В.В.МАКСИМОВА, спеціаліст Миргородського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2010, 16:13 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації