Вхід | Реєстрація

На Полтавщині злодія затримав машиніст локомотиву

На Полтавщині злодія затримав машиніст локомотиву
Коли злочинець пробирався у двір до самотньої жінки, то найменше уваги звернув на локомотив, що проїздив колією неподалік. На годиннику було близько шостої ранку. Більшість жителів Руденківки іще спали, деякі вже починали збиратися на роботу і лише дехто у цій порі вже виходив на вулицю.
Так самотній чоловік років сорока перетнув залізничні шляхи та попрямував до одного з будинків, що розташовувався неподалік залізниці. Дійшовши до подвір’я, чоловік сторожко роззирнувся довкола і попрямував до хати. Трохи повозившись із зачиненими дверима, він незабаром відчинивїх та зник усередині…
У цей же час залізничною колією повільно котився маневровий локомотив. Керував ним машиніст Олександр (ім’я змінено). Він спочатку не звернув увагу на чоловіка, який рано-вранці вирішив прогулятися вулицями Руденківки. Але дуже зацікавився, коли помітив, що чоловік попрямував до будинку. Адже в домі цьому жила родичка Олександра. Мешкала вона сама. І о шостій ранку гостей зазвичай не приймала.
Завершивши маневр, Олександр заглушив локомотив і поспішив до подвір’я родички. І якраз встиг застати чолов’ягу, який на кухні спокійно запасався продуктами харчування. Помітивши Олександра, він рвонув до виходу, але той устиг ухопити його ззаду за куртку.
Після нетривалої боротьби куртка залишилася в руках машиніста, а напівроздягнений крадій швидко вибіг із двору. Із собою він уносив дуже «цінну» здобич – півтори хлібини, три літри томату та банку солоних огірків. Втім, спокійно поїсти крадію не дали. Адже викликані Олександром новосанжарські правоохоронці досить швидко розшукали ранкового візитера. 46-річний Сергій (ім’я змінено) справу із правоохоронцями має не вперше. Раніше він вже неодноразово був засудженим за скоєння крадіжок.
На даний час правоохоронцями вирішується питання щодо притягнення Сергія до кримінальної відповідальності.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2010, 14:57 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації