Вхід | Реєстрація

«Динамо» зустрічатиме Новий рік на другому місці

Відбулися матчі 14 туру в чоловічій гандбольній Суперлізі
Динамо ― Будівельник ― 25:21 (12:9)
Динамо: Дайментов, Андрєєв, Панченко, Бабенков, Бондал, Васюк (2), Горський (1), Грязнов, Доленко, Євдокимов (2), Крилов, Луценко (5), Разинков, Стариков (1), Фролов (8), Хауха (6).
Перед матчем мене особисто цікавило одне питання: яким постане перед полтавським глядачем броварський «Будівельник» після трохи несподіваної перемоги в минулому турі над ЗТР. Після таких успіхів команда може на куражі видати ще пару-трійку матчів або ж навпаки - вийти на наступний матч повністю спустошеною морально і фізично. У випадку з броварською командою спрацював другий варіант. Хоча проблем у «Будівельника», судячи з усього, не бракує, наголошує неофіційний сайт “Динамо”. І не тільки ігрового плану. Під час одного зі спірних епізодів у головного тренера гостей Олександра Андрущенка відбувся емоційний діалог з одним з глядачів, під час якого він сказав, що гравцям не виплачують зарплату.
Розпочав зустріч «Будівельник» дуже невдало. Швидкі відриви у виконанні Старикова і Горського до кінець 9-ї хвилини довели перевагу «Динамо» до чотирьох м'ячів - 5:1. Схоже, гравці полтавського клубу вже тоді почали вірити в свою перевагу, оскільки до 13-й хвилині рахунок був 5:5. У кінцівці тайму «Динамо» виходить вперед на 2 м'ячі - 11:9, чому сприяли кілька перехоплень Горського. «Будівельник» у атаці-відповіді заробляє право на семиметровий, але Петров переграти Андрєєва не зумів.
Після цього стався епізод, який фактично і зламав гостей. Гравці «Динамо» перехопили м'яч і Юрій Хауха, намагаючись втекти у відрив, грамотно спровокував на порушення правил Анісімова. Останній отримав дві хвилини, але йдучи з майданчика зі всієї сили ударив по рекламному щиту ногою і судді покарали його за це ще двома хвилинами штрафу. Таким чином, «Будівельник» був змушений грати в меншості цілих чотири хвилини (півтори в кінці першого тайму і дві з половиною на початку другого).
Чисельною перевагою динамівці скористалися грамотно і до моменту виходу видаленого гравця вели вже з різницею у шість м'ячів - 15:9. Особливо старався Андрій Фролов, у якого в цей вечір виходило практично все: і далекі кидки, і голи в лінію, і бездоганне виконання семиметрових. Це був, безумовно, поки найкращий матч Андрія у складі «Динамо». Щось, або хто надихнув його на таку гру - так і залишилося загадкою.
А ось «Будівельник» не кинув грати і продовжував боротися. Одного разу гості підібралися до «Динамо» на відстань двох м'ячів, але відігралися так і не зуміли - 25:21.
«Динамо» в цілому показало відмінну командну гру, яку разом з домашнім матчем проти «Мотора» можна вважати кращою в першій половині чемпіонату.
Попереду невеликі канікули і можливе поповнення у складі полтавців. Будемо сподіватися, що пауза в чемпіонаті тренерами і гравцями «Динамо» буде використана з користю і наші гандболісти у всеозброєнні підійдуть до наступного матчу проти «Портовика», який поки що й є головним конкурентом «Динамо» в боротьбі за друге місце. Ця гра відкриє третє коло змагань і відбудеться 13 січня у Полтаві. Саме від цього матчу буде багато в чому залежати доля срібних нагород чемпіонату.

Автор: Олексадр ПОЛТАВЕЦЬ, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2010, 11:54 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації