Вхід | Реєстрація

Найкращим учням - нагороди

Завдання школи – відкрити талант у кожній дитині і допомогти їй його реалізувати, сприяти розвитку закладеного природою потенціалу дитини.
Тому напередодні нового 2011 року, у залі засідань міськвиконкому відбулося справжнє свято – нагородження переможців олімпіад 2009-2010 навчального року та їх наставників.
У 2009-2010 н.р. у предметних олімпіадах взяло участь 1375 учнів, серед яких 315 стали призерами та переможцями, 221 із них – зі шкіл нового типу (ліцей, гімназії, спеціалізовані школи). Вагомих результатів досягли такі заклади:
— гімназія № 33 – 32 призери,
— ліцей № 1 – 30 призерів,
— гімназія № 30 – 23 призери,
— гімназія № 17 – 21 призер,
— ЗШ № 13 – 26 призерів,
— НВК № 16 – 10 призерів,
— ЗШ № 38 – 8 призерів.
70 школярів та педагогів отримали грамоти і грошові винагороди із рук міського голови Олександра Мамая, який побажав, щоб сьогоднішнє свято стало початком майбутніх перемог у новому році.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2010, 12:38 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації