Вхід | Реєстрація

Як полтавчани жінками мінялися

Як полтавчани жінками мінялися
Відео.21 грудня на телеканалі «1 + 1» у шоу «Міняю жінку» показали відразу дві полтавські родини. Про промені слави, приємні несподіванки та труднощі зйомок – ексклюзивно для «Кола» розповіли самі учасники.

Мама Галя вперше літала на гелікоптері, а мама Олена навчилася доїти корову
Додзвонитися до «мами Галі» журналісту вдалося не відразу – як виявилося, уже другий день їй телефонують родичі та друзі з усієї України, щоб привітати з теледебютом.
– Єдине, що мене трохи засмутило – сім’ю мені знайшли так близько, – зізнається жінка. – Здається: тапочки перевдягнув – і додому можна збігати. Зате родина мені попалася дуже чудова. Я переживала, щоб не було якогось негативу, але перебування там було дуже приємним. Найбільше мене вразив політ на гелікоптері. І те, що я плакала – то було дуже щиро. Востаннє я літала на літаку у дитинстві, тому емоції мене у той момент переповнювали.
Нічний квест, взяти участь у якому «маму» запросив «син» Артем нагадав їй гру «Зарніца», якою вона захоплювалася у шкільні роки.
За словами Галини, було цікаво і зовсім не страшно. Рада вона й успіхам власного сина, який вчиться грати на подарованій «мамою Оленою» гітарі, записався у музичну школу і встиг заробити три оцінки: дві по 11 та одну — 12 балів.
– Син уже грає перебором. Велике спасибі Олені, що зробила такий приємний подарунок не тільки йому, а й усій нашій родині.
А от денний виторг у 175 гривень за одяг секонд-хенд «мами Олени» на думку «мами Галі», замалий. Адже продала майже за ту суму, що й купила. Зате попит був великий.
Працювати у ТД «Періодика» Галині сподобалося.
– Вставати рано уранці мені не було складно, розібратися у газетному бізнесі теж вдалося, – розповідає жінка. – Дуже гарно мене прийняв колектив, розпитували, розповідали, пригостили кавою.

«Мама Олена» у Новій Галещині мала менше розваг, ніж «мама Галина».
– Усю домашню роботу я робила з задоволенням, – зізнається вона. – Дуже сподобалося, як батько Галини давав мені майстер-клас з доїння корови, навчав, як з нею поводитися, говорити. Шкода, що цей фрагмент вирізали.
Також жінка зізналася, що без побутових зручностей, коли воду дають два рази тільки уранці й увечері, їй було складно.
– Але, коли я під час торгу на ринку одягом сказала на камеру, що схожу у гості до начальника місцевого ЖЕДу, подивлюся, чи у нього є вода, то уже на другий-третій день її подали і у «мою» квартиру, – додає полтавка.

Геннадій Прозоров оцінив медовий напій Віктора Чубенка
Задоволений своїм теледебютом і Геннадій Прозоров, чоловік «мами Галі». Каже, спочатку було ніяково, а потім до камер звик. Начальник служби дільничних інспекторів зазначає, що роботі зйомки не заважали – адже проходили у неробочий час. Уже наступного дня після виходу шоу в ефір його стали впізнавати на вулицях.
– Були сьогодні по роботі на місцевому ринку, то люди показують пальцями, підходять вітають, – зізнається він.
Найбільше під час зйомок правоохоронцю запам’ятався момент, коли «мама Олена» презентувала його сину гітару.
– Я радий, що Олена побачила у дитині талант, який я, можливо, раніше не помітив. Також приємно здивований, що син серйозно займається музикою.
Здібності «мами Олени» до стрільби Геннадій оцінив схвально. Каже, якщо позайматися – буде влучним стрілком.
А ще він зізнався, що зовсім не ревнував, коли його дружині робили масаж і знімали на камеру. Впевнений, що вона потрапила на прийом до професіонала.
За словами Віктора Чубенка, вони з дружиною також уже два дні дають «прес-конференції» для друзів та рідних.
– Ми хотіли, щоб глядачі побачили нас такими, якими ми є у житті, – розповів Віктор Чубенко. – Не хотіли конфліктів, гострих ситуацій. Багато наших знайомих звернули увагу, що шоу вийшло дуже позитивним.
Запам’яталася Віктору Чубенку сцена дегустації «медів».
– Якби я обирав, що скуштувати – зробив би трохи інший вибір. Адже у мене у погребі різні вина: одні ще дозрівають, потребують відстоювання. А те, що Геннадій похвалив вино, мені приємно, – зізнався видавець.
Пісню Віктора Чубенка, яку родини співають у фіналі телешоу видавець писав під «мінус» однієї зі своїх власних пісень.
– Спочатку я у ній «сумував» за дружиною. А коли показав доньці, вона запитала, чому в тексті немає Галини, – розповідає Віктор Чубенко. – Тому уже буквально перед записом на студії я переробив два куплети.

Автор: Таня Цирульник, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2010, 16:07 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації