Вхід | Реєстрація

Кубок Святого Миколая виграв козельщанин

Кубок Святого Миколая виграв козельщанин
Цього року Святий Миколай був з примхами, принаймні у нас в Новосанжарщині. Звичайно, він заходив у людські оселі, відвідував школи, дитячі садки, підприємства, відомства, установи —  розносив подарунки, а поруч з ним чомусь ходила негода: ішов дощ, сніг, віяв дошкульний вітер, підморожувало. Як заїхав він у село Руденківку Новосанжарського району — диву даєшся? Але ж заїхав —  моложавий, спортивний, з кубками. Він бо ж знав, що саме в Руденківці, з нагоди Дня Миколая проводиться тенісний турнір. Він хотів переконатися, що ніяка негода, ніяка ожеледиця не стане на шляху істинних любителів цієї захоплюючої гри і що їх поз’їжджається з області чимало. Він не помилився – фанати  з’їхалися. Першого дня в спортивному залі Руденківської загальноосвітньої школи змагались юнаки і дівчата віком до 30 років. Ігри були безкомпромісними, то ж дехто з фаворитів змагань не потрапив навіть до фіналу, але тим не менше боровся. і спортивне свято вдалося.
Учасникам змагань було приємно, що з привітаннями до них цього дня приїхали і представники районної влади, зокрема заступник голови Новосанжарської районної ради Микола Перерва. Він виразив вдячність організаторам турніру: колишньому заступнику голови райдержадміністрації Андрію Любку, директору Руденківської загальноосвітньої школи Андрію Дігтяру, спонсору змагань, депутату Новосанжарської районної ради Анатолію Юрченку. Учасникам змагань, звичайно, побажав яскравих перемог.
Серед дівчат кубок Святого Миколая здобула Аліна Шерешило, друге і третє місця відповідно зайняли Юлія Манько та Аня Кияшко.
Серед юнаків Фортуна посміхнулась Ігорю Дігтяру. Він виборов почесний кубок в нелегкій боротьбі, адже аж три учасники змагань   набрали однакову кількість очок, тож переможця визначили за особистими зустрічами. Друге місце того дня дісталось Володимиру Кошелю, третє  —  Геннадію Супруну.
Не менш запеклою була боротьба за почесний трофей і серед ветеранів тенісного спорту області. До останньої гри у фіналі змагань зберігалась інтрига і неможливо було визначити, хто ж стане другим, а хто третім у цьому турнірі. Що ж стосується переможця, він впевнено подолав усіх своїх суперників і здобув Кубок Святого Миколая достроково. Тож  Святий Миколай цього дня  вітав Сергія Смерчинського з Козельщини як володаря однойменного кубка, а Миколу Операйла  та Юрія Урезченка — як призерів, які зайняли відповідно друге і третє місця в турнірі.

Автор: Андрій ЩАСНИЙ для «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2010, 10:47 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації