Вхід | Реєстрація

Новосанжарський район — віце-чемпіон першості області з шахів серед школярів

З 25 по 28 листопада у місті Миргороді пройшли обласні змагання з шахів серед школярів.
У першості взяли участь 12 команд, а саме: міст Миргород, Лубни, Кобеляки, Комсомольськ та Новосанжарський, Чутівський, Решетилівський, Лохвицький, Гадяцький, Семенівський, Козельщанський, Миргородський райони.
Змагання проводились за швейцарською системою в 7 турів. Перше місце зайняла команда господарів з  Мирогорода з результатом 21,5 очок. Друге почесне місце вперше в історі зайняла команда Новосанжарського району з результатом 18,5 очок. Третьою була команда міста Лубни. Наш район представляли:  Сергій Давтян (Новосанжарський НВК 10‑А клас, шаховий клуб ім. Івана Джалого),котрий набрав 5 очок із семи можливих і посів третє місце в особистому заліку на першій дошці; Поліна Карюк (Нехворощанський Будинок школяра) також набрала п’ять очок із семи можливих і також зайняла третє місце в особистому заліку серед дівчат; Володимир Олешко (Нехворощанський будинок школяра) набрав чотири залікових очка і посів четверту сходинку та третій дошці; Віталій Каліновський (Соколовобалківський НВК, 9 клас) набрав 4,5 очка і також посів четверте місце в особистому заліку. Наші шахісти всі виступили досить рівно і в підсумку випередили свого найближчого переслідувача із міста Лубни на 1,5 очка.
За останні два роки шаховий рівень спортсменів із Новосанжарського району значно зріс завдяки наполегливій роботі тренерів з шахів — Анатолія Старєлова (Нехворощанський будинок школяра), Віталія Барановича (шаховий клуб ім. Івана Джалого); збільшення кількості районних турнірів, методичній допомозі завідуючого районним методичним кабінетом Леоніда Берези.У минулому році наші шахісти дещо в іншому складі зайняли третє командне місце, що важалося значним досягненням у роботі тренерів. Але, як бачимо, результат  покращився і наш район уже твердо вважається фаворитом обласних змагань.
Тож шаховий клуб ім. Івана Джалого вітає учнів, які стали віце-чемпіонами, із відмінним виступом в обласній спартакіаді. На сьогодні  це найкращий результат участі в обласній спартакіаді з усіх видів спорту!

Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, директор шахового клубу імені Івана Джалого


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2010, 11:06 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації